Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi volt a szerepe Goncz...

Mi volt a szerepe Goncz Arpadnak a taxisblokad kirobbantasaban?

Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 02:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%
A kirobbantásában semmi. Akkor lett kvázi "bűnpártoló", amikor amnesztiát adott a blokád résztvevőinek, holott 5-10 éveket simán rá lehetett volna sózni a bűnözőkre.
2010. szept. 13. 06:18
 2/21 anonim ***** válasza:
53%
Ha 5-10 év járt volna nekik akkor a 2006-os csőcseléknek minimum akasztás.
2010. szept. 13. 06:48
 3/21 anonim ***** válasza:
32%
A 2006-osoknak megvolt az oka rá, a Gyurcsány-beszéd, az egy forradalomszerű történet volt. Én még túl kicsi voltam a taxisblokád idején, úgyhogy ezt nem tudom.
2010. szept. 13. 06:53
 4/21 anonim ***** válasza:
81%

A kirobbantásában semmi ,viszont a kezelésében óriási.

Sorkatona voltam akkor,és nagyon -nagyon féltünk hogy a sorkatonasággal csináltatnak majd rendet.Már készültség volt vártuk a parancsot,amikor este Göncz Árpád mint a hadsereg főparancsnoka tv beszédet mondott ahol parancsba adta hogy a Magyar Honvédség katonái nem hagyhatják el a Laktanyáikat,nem avatkozhatnak bele a válságba.Nagy megnyugvás volt ez számunkra.

2010. szept. 13. 07:03
 5/21 anonim ***** válasza:
68%

Az első ostobaságokat mond! A taxisblokádban nem bűnözők és nem csőcselék vett részt. 2006-ban viszont igen! A kettőt nem lehet összehasonlítani.

A taxis-blokád nem sokkal a rendszerváltás után volt. A benzin ára jelentősen emelkedett,és emiatt sztrájkoltak a taxisok és volt a blokád,és nagyon sokan egyetértettek velük.

A taxisok felvonultak az épület előtt,ahol a kormány volt (már nem emlékszem,hogy ez melyik épület volt). De arra igen,hogy az erkélyen Bod Péter Ákos mellett Boros Péter volt. A kezeit a taxisok felé emelte (mint,egy áldást osztó pap),és remegő hangon mondta nekik: Fiaim,kérlek benneteket,menjetek haza!

Meglehetősen nevetséges jelent volt!

A taxisok maradtak,és a kormány engedett. Nem emelték a benzin árát,csak jóval később.

2010. szept. 13. 07:50
 6/21 anonim ***** válasza:
Még annyit,hogy az előttem író jól írta le Göncz Árpád szerepét!
2010. szept. 13. 07:51
 7/21 doboszoli ***** válasza:

"forradalomszerű történet"? kb. akkora mint most a Viktoréké. Ha ilyen a forradalom, akkor köszönöm nem kérek belőle.

Árpi Bácsi( bár a pártját soha nem szenvedhettem), mint államfő az eddigiek közül magasan a legjobb volt szerintem. Magasra tette a lécet utódainak. Folyamatosan csökkent a nívó. A maitól lejjebb? Esetleg ha a vakondok érdeklődik...

2010. szept. 13. 07:52
 8/21 doboszoli ***** válasza:

Ma 7:50

Horváth Balázs, akkori dicső belügyminiszterünk, paréjrészegen majd' kiesett az emeletről, utána állítólag a tömegbe akart lövetni.

A Tv. által is leadott egyeztetésre elküldték a nyomorult Bod Péter Ákost, akinek legnagyobb gondja az volt, hogy hugyoznia kell.

Hörömpő cirkusz volt.

2010. szept. 13. 07:56
 9/21 anonim ***** válasza:
39%
2006-ban hősök mentek az utcára a miniszterelnök bűnei miatt, őket nem nevezném csőcseléknek, mert igazuk volt. Mi voltunk gyávák, hogy nem mentünk oda.
2010. szept. 13. 08:12
 10/21 anonim ***** válasza:
73%
A "hősök" a munkanélküli alkoholisták modernkori megnevezése?
2010. szept. 13. 08:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!