Mi volt a szerepe Goncz Arpadnak a taxisblokad kirobbantasaban?
doboszoli
Meddig akarjátok még folytatni ezt a gyalázatos hazudozást?
Szegény Horváth Balázst még halálában is mocskolni?
A szemét hazaáruló Eörsi találta ki és terjesztette Horváthról ezt az eszementséget, hogy "lövetni akart". Ez egyszerűen NEM IGAZ. Eörsi ellen büntetőfeljelentést tettek, és később született egy, sajnos, enyhe ítélet.
A részegség is csak egy kitaláció lehetett. Annyiból vontál le ezt a vádat, hogy Horváth a parlament ablakában (és nem Boros, mint ahogy valaki fentebb írta) picit inogot, de ő állította, hogy a fűtőtestre kellett feltérdelnie és ezért.
A taxisbkolád meg egy sunyi, alávaló KORMÁNYBUKTATÓ PUCCSKÍSÉRLET VOLT, amit SZDSZ gerjesztett és tüzelt.
Ma 12:12
Hát én nem voltam ott,(gondolom Te sem)csak a tévében láttam Horváthot, ott simán "átjött", hogy picit seggrészeg.
Az, hogy akart-e lövetni, soha nem derül ki biztosan.
Mit akarsz azzal mondani, hogy "mocskoljátok"? Kikkel?
Hozzászólásaimhoz tartozik, hogy soha semmilyen pártnak, politikai egyesülésnek (még a KISZ-nek sem) nem voltam tagja az eddig megért 50 évemben, és ez már nagy valószínűséggel nem is fog változni.
Kérek mindenkit, hogy ennek tudatában ítélje meg hsz.-eimet. Attól, hogy a családon, baráti körö belül nem esünk egymás torkának politikai nézetek miatt, még van véleményem.
"A taxisblokádban nem bűnözők és nem csőcselék vett részt."
Közérdekű üzemek működésének megzavarása, közlekedés veszélyeztetése stb. mióta nem bűncselekmény?
"Közérdekű üzemek működésének megzavarása, közlekedés veszélyeztetése stb. mióta nem bűncselekmény?"
- Hát mióta a TV székház megostromlása sem az... Vagy nem jól látom?
Pedro
tegnap 20:55
Bátran kikerülted a kérdést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!