Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi hazánkosok, ti még azok...

Mi hazánkosok, ti még azok után is példaképnek tekintitek Budaházyt, hogy szövetséget akar kötni a Fidesszel?

Figyelt kérdés

Erre már nem lehet azt mondani, hogy csak a libsik találták ki.

https://www.youtube.com/watch?v=eW3PvpbHJKQ

tegnap 12:14
A kérdező szavazást indított:
Igen, Budaházy igaz magyar és minden igaz magyarnak a Fidesz mögött / mellett a helye
Nem, aki a Fidesszel szövetkezne az hazaáruló vagy nem tudja mit beszél
11 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Ha így van, akkor buta Izrael-bérencnek tartom. A fidesz izraeli párt, az ország ellensége.
tegnap 12:18
 2/11 A kérdező kommentje:
Nekem meggyőződésem, hogy ha 2026-ban a Fidesz még veszélyeztetve érzi magát a Tisza által, akkor a Mi hazánk be fog állni mögé. Mint ahogy a kisgazdák is beálltak 1998-ban.
tegnap 12:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt illett volna hozzátenni, hogy Budaházy valószínűleg azért dörgölőzik a fideszhez mert kegyelmet kapott, persze biztos véletlenül sem azért, hogy próbálják a szélsőjobbos szavazókat átcsábítabi. Másképpen a sitten ülne.

Be is léphet ha akar, mellesleg B. nem tagja a Toroczkai pártnak.

tegnap 12:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Sose tekintettem Budaházyt példaképnek.
tegnap 12:47
 5/11 anonim ***** válasza:
2, régen még nem volt köztudott hogy a fidesz milyen, hogy nem nemzeti, magyar, stb. Az MH meg az. Csak a valosbuborékban fiókpárt és náci mindenki. A jobbik sem volt az, kiderült.
tegnap 13:23
 6/11 anonim ***** válasza:

"Nekem meggyőződésem, hogy ha 2026-ban a Fidesz még veszélyeztetve érzi magát a Tisza által, akkor a Mi hazánk be fog állni mögé. Mint ahogy a kisgazdák is beálltak 1998-ban"

De fontos hangsúlyozni hogy ezt csakis a választás után tehetik meg. Ha a MH és a Fidesz akár csak koordinált indulással segítené egymást, akkor az MH tábora szétesne, és nem hozna szavazatokat.

Inkább a választás után kötnek koalíciót, ha azon múlna hogy ki alakít kormányt.

tegnap 14:03
 7/11 A kérdező kommentje:
3; Szerintem lényegtelen, hogy tagja-e a Mi hazánknak, ő a Mi hazánkosok szemében egy nemzeti hős, Toroczkai meg csak egy vezérhím.
tegnap 14:42
 8/11 kutyafule4 ***** válasza:
56%

[link]

Ez elképesztően szürreális, mindig felröhögök amikor eszembe jut.

tegnap 14:57
 9/11 anonim ***** válasza:

"Szerintem lényegtelen, hogy tagja-e a Mi hazánknak, ő a Mi hazánkosok szemében egy nemzeti hős, Toroczkai meg csak egy vezérhím."

Szerintem meg lényeges. Nálatok eddig terroristának számított, most meg mint elsődleges forrást idézgetitek, meg írogatjátok ki naponta ezt a témát, csak más körítéssel, mintha ezt házi gyanánt kaptátok volna. 🤗

tegnap 17:08
 10/11 A kérdező kommentje:
#9 nem az a fontos, hogy mások szemében ő mi, hanem hogy a követői szemében mi. Márpedig ő példakép, hős, tehát nagyon is le lehet vezetni a szavaiból ennek a nagymagyar széljobber tábornak az irányvonalát. Egyébként sem úgy idéztem őt, mint akit hirtelen megszerettem, hanem mint akinek a szavaiból kiderül, hogy a Mi hazánk egy Fidesz szolgapárt.
tegnap 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!