Orbánék miért nem támogatják az ország teljes gáz és olaj vásárlási bojkottját ? (Ez lehetne a leghatásosabb módja az agresszor elszigetelésének.)
Figyelt kérdés
2022. márc. 10. 07:31
11/22 anonim válasza:
Talán mert az ország nagy része gázzal fűt?
De ne tartsd vissza magad, kapcsold le a fűtést, öltözz vastagon és mozogj sokat, nehogy az orosz háborút finanszírozd.
Amúgy, ha aggresszorok gazdaságát akarod bojkottálni, akkor tekintettel például Irak inváziójára, ne használj több Microsoft/Apple/Google/... szolgáltatásokat.
12/22 anonim válasza:
Bárminél jobban gyűlölöm Orbánt,de ez azért érthető. Honnan lesz gázunk ha nem az oroszoktól ? Csórók vagyunk, függünk tőlük. Ez részben Orbán hibája,de a történelem és a földrajzi elhelyezkedésünk okán is van így.
13/22 anonim válasza:
Kádár idején épült ki a "Barátság" gáz- és olaj távvezeték.
14/22 anonim válasza:
7#-es vagyok. Nem capslocostam. Egyszerűen copyztam. A cikkben nagybetűk voltak
15/22 A kérdező kommentje:
Épp ideje leválni a ruszkikról, keresni és megvalósitani a lehetőségeket, ráadásul egyre többen teszik ezt. Napelemek, biomassza, Koreai vagy Francia de akár India is épit ilyeneket szerintem, atomerömüvek épitése. A köcsöggyárak, fölöslegesen gázt használó ipari üzemek bezárása/korlátpzása. Fohadjunk hogy lehet kevesebb mütrágyával is termelni.. és hasonlók megvalósitása..
2022. márc. 10. 13:05
16/22 anonim válasza:
15: pl. a távfűtő műveket be lehetne zárni, mert gázt használnak ...
17/22 anonim válasza:
#15 Borzasztóan naív amiket írsz. A gazdaság nem a vágyálmak kívánságműsora.
18/22 anonim válasza:
15 "atomerömüvek épitése."
Azt most akarja az ellenzék leállítani...
19/22 anonim válasza:
Elég lenne csak az energiamixre vetni egy pillantast, hogy hogyan épül fel, hogy lásd mennyire életszerűtlen az ötleted.
20/22 A kérdező kommentje:
Igen, de az ellenzék is beláthatja, hogy kell atomerőmü, csak nem orosz, persze akkor hogy fogyan fognak eltenni pénzeket orbánék, kidolgozzák a módják akkor is, találékonyak ezek ..
2022. márc. 10. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!