Melyik hadsereg toborzóvideója a legjobb,leghatásosabb ezen 3 közül?
Szerintem ebben a sorrendben: orosz - kínai - amerikai
Az amerikai valami borzalmas, ha ezen a videón múlna, akkor biztos hogy nem jelentkeznék a hadseregbe.
Szokásos csúsztatás. Más a célközönség:
"Az Egyesült Államok gyorsan digitalizálódó haderejében ugyanis nem csupán brutális fizikai tűrőképességgel rendelkező gyalogosokra, acélos harckocsizókra és sasszemű vadászpilótákra van szükség, hanem egyre több mérnök, informatikus és más, elsősorban szellemi végzettséggel rendelkező fiatal kell, akik nem valószínű, hogy valaha is egy puskával a kezükben, egy lövészárokban fognak harcolni."
Emellett van rendes toborzó gyalogosoknak, mesterlövészeknek, tüzéreknek etc. Azok teljesen máshogy néznek ki.
Mert egy informatikus nem kerülhet éles helyzetbe?
Mindegy,majd a 25 kilós képzetlen genderfluid informatikusok mennek a darálóba ha rajtuküt egy ellenséges kommandó.
#4:
1 harcolóra jut 10 kamu harctámogató, ők végülis egyruhában szivárványozhatnak, juhé.
Kína az etalon.
Nagyon jó lett a videójuk.
Az ukránok nemrég arról panaszkodtak, hogy nem tudták használni az amcsiktól kapott drónokat mert az oroszok bekapcsoltak valami zavaróberendezést. Kenheted a hajadra az informatikusaidat.
A háborúban akkor a tiéd a terület amikor a gyalogosok és a páncélosok benyomultak.
Szerintem is a kinai video a legjobb.
"Melyik nagyhatalom haderejébe csatlakoznál ezen remek toborzóvideók után?"
Egyikbe sem. Annál azért büszkébb vagyok hogy bűnözőket, meg gyilkosokat szolgáljak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!