A baloldal miért vonult ki a külügyi bizottság üléséről? Mivel nem értettek egyet?
2022. márc. 9. 19:11
1/3 anonim válasza:
Szerintem választási kampányban lehetetlen olyat tenni, ami miatt ne kezdenének el hisztizni. Meg kell várni, amíg kikapnak, utána talán egy részük kijózanodik.
2/3 anonim válasza:
Ezt bevallom én sem értem, a Fidesz kormány 12 évének egyetlen normális megnyilvánulása volt.
3/3 anonim válasza:
Pl nem "katonai beavatkozás" történt, hanem orosz megszállás, az ördög a részletekben rejlik, a Fidesz az orosz narratívát próbálja belecsempészni a nyilatkozatba.
De pl a 6. pont nettó propaganda hülyeség. Senki nem akar magyar katonákat odaküldeni, ellenben a Fidesz valójában engedi a fegyverek szállítását rajtunk keresztül, csak Kassának vagy Szatmárnémetinek kell kerülniük...
Maradjunk annyiban, hogy a Fidesz még mindig két lyukra játszik. Azt csodálkozik, hogy miért nem a magyar a kedvenc kisebbségük az ukránoknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!