Tɛ lekapcsolod a fűtést - ahogy Frans Timmermans javasolta - hogy segíts az Ukránoknak?
Figyelt kérdés
Lehet hamarosan úgy sem jön gáz és akkor nem lesz fűtés sem. [link]
„Egyedül bátorság és kitartás kell ahhoz, hogy így tegyünk. Az önök döntése – hogy mennyi energiát fogyasztanak – fogja azt meghatározni, hogy milyen erős lesz az Oroszországgal szembeni reakciónk”.
2022. márc. 8. 19:46
31/52 anonim válasza:
De amúgy meg nem úgy van, hogy egy-egy ország fix mennyiségre szerződik? 🤔
32/52 anonim válasza:
Nem.Azzal nem segítünk az ukránoknak ha itthon megfagyunk kedves Timmmermans elvtárs ezt megmondhatnák neki.
33/52 anonim válasza:
Már megvettem a virágcserepet, meg a gyertyát, hogy azzal fűtsek. De addig is 21 fok van.
34/52 anonim válasza:
Egyébként ez a gyertyás-cserepes dolog bizonyítottan baromság.
Mármint arra jó, hogy ha ott ülsz mellette, hőt bocsásson ki, de egyébként magát a lakást semmivel sem fűti jobban, mintha csak simán gyertyát gyújtanál.
35/52 anonim válasza:
Sokkal kevesebbet futok, mert tudom hogy a rezsipenz amit befizetek ruszki raketakra megy. Mindig amikor bekapcsolom, buntudat fog el, hogy Putyint tamogatom a fogyasztasommal
36/52 anonim válasza:
Idehaza 30 fok van a háború kezdete óta, előtte csak 20-25, és még a másik házban ahol nem fűtök alapjáraton csak őrlángon megy egész évben, na ott is odacsavartam a konvektorokat 5-10 fok helyett van 30 ott is, nem baj, legalább száradnak a falak :D
37/52 anonim válasza:
36, ezt nem mondhatod komolyan....
Vagy trollkodsz, vagy annyi eszed van mint ennek az asztalnak aminél ülök..
39/52 anonim válasza:
Ezer éve lecseréltem volna a cirkót, ha nem kellene az EU miatt milliós gázterv, kinek van erre pénze? Úgyhogy adjanak pénzt és lecserélem ezt a szar gázfűtést, jobban járnék mert a legnagyobb fagyokban mondja be az unalmast! Nem is értem miért nem támogatták eddig? Támogatni kellene a hőszigetelést is.
40/52 anonim válasza:
39.
Lehuzás az egész.
Csereld le egy kevéssé használt hasonlóra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!