Tɛ lekapcsolod a fűtést - ahogy Frans Timmermans javasolta - hogy segíts az Ukránoknak?
Lehet hamarosan úgy sem jön gáz és akkor nem lesz fűtés sem. [link]
„Egyedül bátorság és kitartás kell ahhoz, hogy így tegyünk. Az önök döntése – hogy mennyi energiát fogyasztanak – fogja azt meghatározni, hogy milyen erős lesz az Oroszországgal szembeni reakciónk”.
Fúú, azért a kommenteket elnézve, vannak itt bajok. Csak reménykedek, hogy a nagyja egyszerűen hazudik, és nem tekeri feljebb a fűtést, csak azért, hogy "jól kitoljon másokkal".
De akár igaz, akár nem, nettó rosszindulatból ezek az emberek jelesre vizsgáztak. Szuperek vagytok...
szerintem még érvényben van a kárpátaljai magyarokat sanyargató ukrán nyelvtörvény...
ezért úgy fűtök, hogy már az udvaron is melegem van.
24, szimpatizálni egyik vag ymásik oldallal egy dolog.
Kárörvendeni és direkt pazarolni meg egy másik.
Az egiyk vélemény, a másik öncélú ostobaság.
Azon kívül, hogy növelitek a saját fűtésszámlátokat, pazaroljátok a véges energiakészletet, kvára semmi látszatja nem esz ennek.
De ez a kisstílű, proli hozzáállás pont olyan, mint Móricz novellájában az egyszeri paraszt, aki azt hiszi, hogy csődbe tudja juttatni a földesurat azzal, ha a lagzin mértéktelenül sokat eszik.
Ha nem ismeritek a sztorit, keressetek rá, tanulságos lehet..
A 18 okostojásnak 'reaktornak 'szántam,lényeg hogy másoknak lejött.
Én kérek elnézést a 'kimrdt aaaa'betűk miatt.
Cira.
Majd letekerem a fűtést, ha már nem lesz kint hideg.
Ez olyan, mint amikor a jachtos, magánrepülős milliárdosok arról papolnak, hogy túl sok fosszilis energiát fogyasztunk? Spóroljanak ők.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!