Csak én gondolom nonszesznek ebben az országban hogy egy culáger segédmunkás havi 400 ezret keres miközben sokan középfokú esetlegesen felsőfokú végzetséggel alig keresünk 200 ezret?
#26-nak:
Fordítsd meg a megközelítést!
Aki segédmunkásig vitte csak, annak oka is van. Amelyik segédmunkás nem olyan amit leírtam, az nagyon hamar szakemberként folytatja, mint én is. Ugyan csak betanítottként, de mégsem segédmunkás. Aki még 30 évesen is segédmunkás, az nem is akar több lenni. Ellinkeli a lóvét, él mint marci hevesen, és xarik a holnapba.
#25 mondja jól.
Pénteken megkapja a 60-80.000-es fizetését, és hétfőn már előleget kuncsorog kajára. Ez is jellemzőjük.
34.
Azt hittem te vagy a feszült mert kiirtad a kérdést.
36
Nem tudnál a kérdezőnek ilyen munkát?
Sajnos nem megy.
De személye is válogatja mennyit tudsz keresni. Van aki szereti megfizetni a melóst míg mások kevésbé. Tehát a 400e nem elképzelhetetlen, de rá is kell találni olyan munkaadóra, aki hajlandó megbecsülni a munkását.
34
Itt max azon megy a feszültség, hogy írtál egy kamufizetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!