Csak én gondolom nonszesznek ebben az országban hogy egy culáger segédmunkás havi 400 ezret keres miközben sokan középfokú esetlegesen felsőfokú végzetséggel alig keresünk 200 ezret?
"abszurd és nonszensz ami itt megy"
Miért lenne nonszensz? Piacgazdaság van, és az ő munkájukra nagyobb az igény ezek szerint.
Te mit dolgozol, kérdező? Nem gondoltál inkább, hogy elmenj segédmunkásnak?
#20-nak:
De egész nap láncban dohányoznak, napi 5-6 Hell vagy sör "legurul", ebédet a futár hozza, és ha nem látják, nyomkodja mobilneten azt a qrva face-t. És persze Iphone-on. Státusszimbólum náluk. És igen, ennyit is kereshetnek. Bár Pécs az nem Budapest, de itt is megkeresik a 12.000-et stabilan. Az alatt a pofádba röhögnek. Hétvégén meg tipli a kaszinóba.
20
Ezek olyan emberek ha adsz neki 20 ezer forintot másnap reggel már kölcsön kér a reggelire. Sok élhetetlen csóró van.
@20:10
..és állítod hogy az összes segédmunkás aki 400e körül megkeres az ilyen?
Ugyan hagyjuk mér a hülyeséget. 😂😂😂
Nem tudtuk már nagyobb abszurd baromságot kitalálni, csak hogy valahogy azt az elmebajos tévképzetet igazoljátok, hogy a segédmunkás milyen csillagáaszati összegeket keres. Csak hát elbassza a pénzt...
Emlékszem ezt durrogtatta a sok hülye tanárom, hogy ha ilyen rosszul tanulok, mehetek a szakmunkás képzőbe... Hát aki oda ment az osztályból, most azok keresnek a legjobban.
Túl sok a diplomás semmirekellő.
A HR "szakmát" konkrétan kukázni kellene.
26
Én dolgoztam külföldön is, ott volt ahol hetente 500-600 euró leesett. Ott is a többség elverte pár nap alatt. Már ott kezdődött hogy ki kellett fizetni akinek tartoznak az a felét elvitte a maradékból meg egyszer elmentek bulizni aztán lehetett megint kölcsön kuncsorogni, hogy ne haljanak éhen a maradék 3-4 napban. A magyar emberek általában nem tudnak bánni a pénzzel és minél prolibbak annál kevésbé, meg annál jobban szeretik szórni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!