Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én gondolom nonszesznek...

Csak én gondolom nonszesznek ebben az országban hogy egy culáger segédmunkás havi 400 ezret keres miközben sokan középfokú esetlegesen felsőfokú végzetséggel alig keresünk 200 ezret?

Figyelt kérdés

2022. márc. 6. 19:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
Viszont olyan srácot ismertem aki felment Budapestre ilyen csillagászati órabérű segédmunkás meló igéretével, aztán mire odaért, már csak töredéke volt az órabér amit adni akartak, aztán az is akarták kifizetni neki, mikor úgy döntött hogy ledobbant mert átbaszták.
2022. márc. 6. 20:00
 22/75 A kérdező kommentje:
Ez is igaz sok vállalkozó egy embertelen telhetetlen ragadozó.
2022. márc. 6. 20:03
 23/75 anonim ***** válasza:

"abszurd és nonszensz ami itt megy"

Miért lenne nonszensz? Piacgazdaság van, és az ő munkájukra nagyobb az igény ezek szerint.

Te mit dolgozol, kérdező? Nem gondoltál inkább, hogy elmenj segédmunkásnak?

2022. márc. 6. 20:09
 24/75 anonim ***** válasza:

#20-nak:

De egész nap láncban dohányoznak, napi 5-6 Hell vagy sör "legurul", ebédet a futár hozza, és ha nem látják, nyomkodja mobilneten azt a qrva face-t. És persze Iphone-on. Státusszimbólum náluk. És igen, ennyit is kereshetnek. Bár Pécs az nem Budapest, de itt is megkeresik a 12.000-et stabilan. Az alatt a pofádba röhögnek. Hétvégén meg tipli a kaszinóba.

2022. márc. 6. 20:10
 25/75 anonim ***** válasza:
91%

20

Ezek olyan emberek ha adsz neki 20 ezer forintot másnap reggel már kölcsön kér a reggelire. Sok élhetetlen csóró van.

2022. márc. 6. 20:13
 26/75 anonim ***** válasza:

@20:10

..és állítod hogy az összes segédmunkás aki 400e körül megkeres az ilyen?

Ugyan hagyjuk mér a hülyeséget. 😂😂😂

Nem tudtuk már nagyobb abszurd baromságot kitalálni, csak hogy valahogy azt az elmebajos tévképzetet igazoljátok, hogy a segédmunkás milyen csillagáaszati összegeket keres. Csak hát elbassza a pénzt...

27/75 anonim ***** válasza:
81%

Emlékszem ezt durrogtatta a sok hülye tanárom, hogy ha ilyen rosszul tanulok, mehetek a szakmunkás képzőbe... Hát aki oda ment az osztályból, most azok keresnek a legjobban.

Túl sok a diplomás semmirekellő.

A HR "szakmát" konkrétan kukázni kellene.

28/75 A kérdező kommentje:
Tessék 3 éve kerestek nettó 300 ezret [link]
2022. márc. 6. 20:16
 29/75 anonim ***** válasza:
32%
Brühühü "a szabad bölcsész diplomámmal csak közmunkásnak vesznek fel" kérdés.
2022. márc. 6. 20:17
 30/75 anonim ***** válasza:

26

Én dolgoztam külföldön is, ott volt ahol hetente 500-600 euró leesett. Ott is a többség elverte pár nap alatt. Már ott kezdődött hogy ki kellett fizetni akinek tartoznak az a felét elvitte a maradékból meg egyszer elmentek bulizni aztán lehetett megint kölcsön kuncsorogni, hogy ne haljanak éhen a maradék 3-4 napban. A magyar emberek általában nem tudnak bánni a pénzzel és minél prolibbak annál kevésbé, meg annál jobban szeretik szórni.

2022. márc. 6. 20:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!