Az Összefogás szavazói reflexből fújolnak arra, ami Fidesz, és reflexből bólogatnak arra, ami Összefogás? (Kép + magyarázat a leírásban)
Adott egy kérdés: 1 GB ingyenes mobilinternet hasznos-e, vagy csak értelmetlen szavazatvásárlás?
Ha a Fidesszel kerül összefüggésbe a kérdés, akkor a többség szerint csak értelmetlen szavazatvásárlás.
Ha az Összefogással kerül összefüggésbe a kérdés, akkor hasznos és jó.
Annak függvényében válik értelmessé, vagy szavazatvásárlássá, hogy ki adja... Érdekes, nem? 🤔
Ahogy elnézem ellenzéki oldalon igencsak sok a túlságosan elfogult ember.
Persze ez nem zárja ki, hogy Fidesz oldalon ne lenne, csak addig úgy volt, hogy a fideszesekre jellemző, hogy vakon követik a vezért.
Ez elég szektás hozzáállás. Pont a rólad hasonlókról szólt a kérdésem. :)
Jó látni, hogy beismered. :)
Megkérdezhetem, hogy miviel bizonyították, hogy ilyen zsigeri szinten utálod őket?
Mindkét szekta többsége elsősorban azt nézi, ki mondja, nem azt, hogy mit.
Múltkor munka közben felnyihogtam, amikor elolvastam azt az izzadságszagú kormánypárti irományt, hogy az ellenzék miniszterelnök-jelöltje négerezett, a sok birka meg elkezdett hörögni, hogy micsoda rasszista ember ez az MZP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!