Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a magyarázat erre a Puzsér...

Mi a magyarázat erre a Puzsér jelenségre?

Figyelt kérdés

Röviden: egy nagyon megosztó személyiség és sokan nem bírják sőt egyenesen utálják

En csak azt nem értem hogy amikor elmondom valakinek ugyanazt amit a Puzsér mondott egy témával kapcsolatban lehet az bármi akkor egyetértenek velem de amikor utána rögtön hozzáteszem hogy jahm am ezt a Puzsér mondta akkor bleeeaauu.

Akkor elkezdik szidni hogy ez mekkora egy patkány stb

De most akkor a mondandójával van a bajuk vagy azzal hogy milyen magas, hány kg, hogy hordja a szakállát, hogy a hangja szoprán, mező-szoprán, tenor vagy alt-e?

2021. nov. 25. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
26%
Egy hülye is mondhat néha okos dolgokat.
2021. nov. 25. 20:11
 2/5 A kérdező kommentje:
De akkor sem arányos mert akkor nem így kezelnék ha egy hülye lenne aki mond néha okos dolgokat. Manapság szerintem már önmagában érdem ha valaki egyáltalán képes okos dolgokat is mondani. Akkor nem utálnak szektásan. Én csak nem tudom hogy egyeseknek akkor hogyan lehet Puzsér mindennek a LEGALJA a sátán a patás ördög aki még gyogyós is
2021. nov. 25. 20:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sima előítélet. Nem azt figyelik amit mond, hanem előre eldöntötték magukba ez igaz lesz-e vagy hülyeség. Mert amúgy Puzsér ak is van egy birkatábora akikben épp az a csordaszellem törzsi logika meg kultúrharcos mentalitás él amit állandóan szid. Csak azok ugye a saját táborában vannak
2021. nov. 25. 22:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, csak én azt tapasztalom hogy nehéz konkrét ügyekről vitatkozni emiatt. Szerintem nagyon sokan csak megsértődnek rajta. Amiket mondd. De ott van mellette pl a Horváth Oszkár azt mégsem hallom hogy annyira gyűlölnék pedig sokszor ugyanaz a véleményük a Robival. Pl ami a médiaikritikát illeti de a politikai nézeteik is eléggé egybevágnak. Csak annyi hogy ő egy másik ember más hangal, talán finomabban fogalmaz, sokszor kijavítja a Robit de gyakorlatilag ugyanazt elmondja amit a Robi csak kicsit virágnyelvesebb megfogalmazásban.
2021. nov. 26. 12:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze, mert ott van a Puzsér akit lehet szidni 😃 ha például valamelyik szekértábor megmondója bele akar kötni valamibe ami az önkényesben elhangzott azt a Puzsér viszi el a hátán akkor is ha konkrétan nem ő mondta. Ez egy hosszabb beszélgetés nem pedig Egy rövid nyilatkozat
2021. nov. 26. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!