Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van racionális magyarázat...

Van racionális magyarázat erre a jelenségre?

Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt sétáltam az utcán és megláttam egy síró Szűz Mária szobrot a járda mellett de akkor már páran körbe állták. Közelről is megnéztem és lassan folyt egy patakban folyamatosan víz a szemeiből pedig semmi lyuk nem volt a szeme helyén. Egyszercsak megjelent egy férfi és mondta, hogy már pár napja ilyen erre nekitámadtam, hogy milyen tréfát űz velem meg hol van a cső amit belevezetett de azt mondta ő nem tud semmit és nincs cső vezetve a szoborba. Aztán elment és kettesben maradtam a szoborral, keresgéltem a csövet meg hogy hol a trükk de nem találtam semmit. Ahogy ott voltam egyedül egy hang megszólalt a fejemben, hogy ne féljek meg hogy tudja, hogy mit szeretnék és tessék arany, egy aranyat érő embernek. Erre a gondolatra megláttam egy fényt a szobor lábánál, láttam ahogy felvillan, egy kis bokor takarta el aztán odamentem megnézni mi az és egy aranyékszer volt ott. Előtte szétnéztem alaposan a szobor körül de akkor még biztosan nem volt ott. De utána fogtam magam és otthagytam a szobrot, az ékszerrel együtt. Nem írnám le hogy helyileg hol történt ez de egy igen keresztény múltú magyar városban és én magam nem vagyok vallásos. Nem tudok magyarázatot találni erre a mai napig. Ha valakinek van esetleg hasonló élménye akkor érdekelne, megoszthatná, illetve esetleges magyarázatok érdekelnének. (Sértegetők kíméljenek!)
2021. jan. 31. 20:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Magasságos egek! 😱
2021. jan. 31. 21:15
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
A legtöbb ember ilyenkor előhúzza a telefonját és lekamerázza. Érdekes, hogy ilyen eseményekkor ez sosem történik meg, ugye?
2021. jan. 31. 21:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű kamu. Legközelebb ha hitelesnek próbálod feltüntetni a hülyeségeidet figyelj jobban oda arra hogy mit írsz le és ne felejtsd el.😉

"!de akkor már páran körbe állták!."

"Egyszercsak megjelent egy férfi" (nem hinném, hogy egy ember csak úgy megjelenik a semmiből)

"Aztán elment és !kettesben maradtam a szoborral!, keresgéltem a csövet meg hogy hol a trükk de nem találtam semmit. Ahogy ott voltam !egyedül!"

UI.: Ehhez nem kell Sherlock Holmes-nak lenni😉

2021. jan. 31. 21:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

3

Mit vártunk? A legtöbb kérdés itt kamu. :D

2021. jan. 31. 21:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hitelesebb lene ha leírnád a falu nevét....
2021. jan. 31. 22:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

lehet régebbi az eset az okostelefonnál, vagy a kamerás telónál.

de 3-assal értek egyet kamuszaga van.

a könnyezés még csak csak de az ékszer. manifesztációja?

+ minek hagyná ott bárki?

2021. febr. 1. 04:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezt nem álmodtad? Ha volt ilyen síró Mária szobor, akkor ennek nagyobb hangja lenne, talán még a TV.hiradóban is benne lenne.
2021. febr. 2. 09:50
 8/11 anonim ***** válasza:

délvidéken volt hasonló sztori, jó pár éve. még én is kis szros voltam. de ha tippelnem kéne Horvátországban egy magyar faluban volt hasonló...vagy az Mária jelenés volt? passz.

de írja is, "Évekkel ezelőtt sétáltam az utcán..."

2021. febr. 2. 10:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Persze hogy van, kitalált történet.
2021. febr. 2. 17:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Állje le a droggal szerintem
2021. febr. 16. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!