Van racionális magyarázat erre a jelenségre?
Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt sétáltam az utcán és megláttam egy síró Szűz Mária szobrot a járda mellett de akkor már páran körbe állták. Közelről is megnéztem és lassan folyt egy patakban folyamatosan víz a szemeiből pedig semmi lyuk nem volt a szeme helyén. Egyszercsak megjelent egy férfi és mondta, hogy már pár napja ilyen erre nekitámadtam, hogy milyen tréfát űz velem meg hol van a cső amit belevezetett de azt mondta ő nem tud semmit és nincs cső vezetve a szoborba. Aztán elment és kettesben maradtam a szoborral, keresgéltem a csövet meg hogy hol a trükk de nem találtam semmit. Ahogy ott voltam egyedül egy hang megszólalt a fejemben, hogy ne féljek meg hogy tudja, hogy mit szeretnék és tessék arany, egy aranyat érő embernek. Erre a gondolatra megláttam egy fényt a szobor lábánál, láttam ahogy felvillan, egy kis bokor takarta el aztán odamentem megnézni mi az és egy aranyékszer volt ott. Előtte szétnéztem alaposan a szobor körül de akkor még biztosan nem volt ott. De utána fogtam magam és otthagytam a szobrot, az ékszerrel együtt. Nem írnám le hogy helyileg hol történt ez de egy igen keresztény múltú magyar városban és én magam nem vagyok vallásos. Nem tudok magyarázatot találni erre a mai napig. Ha valakinek van esetleg hasonló élménye akkor érdekelne, megoszthatná, illetve esetleges magyarázatok érdekelnének. (Sértegetők kíméljenek!)2021. jan. 31. 20:18
11/11 anonim válasza:
Ez tetszett nagyon.🙂 Jó volt olvasni.🙂 Talán jelentheti azt hogy fordulj Isten felé.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!