Mi lehet ez? Válaszokat keresek. Már egy jó ideje.
Igazából, ez a dolog több részre bontható, ezért pontokba szedve írom le:
1. Kisebb voltam, nagyjából 1. vagy 2. osztályos. Alvás közben valamiért felébredtem a szobámba, és a lámpa alatt valami fehér dolgot láttam, egy percig nagyjából, olyan volt, mint egy fehér fátyolos ruhába öltözött nő.
2. Mikor egyszer a mamám öccse nem volt itthon, átment a mamám hozzá vasalni, de amikor a felénél tartott kirohant a házból... azt mondta, megcsapta egy jeges fuvallat, és egy árnyat látott a háta mögött...
3. Egyszer, mikor lementünk keresztapámékhoz, be akartunk menni a szobába, TV-t nézni talán, de ledöbbenve megálltunk az ajtóba, mert az ágy szélénél néhány átlátszónak tűnő fekete alakot láttunk, pár másodp. múlva eltűntek...
4. Szintén náluk (udvarházba élnek egyébként velünk szembe). Lenn voltam náluk, dumálgattunk, akkor hideg szellő csapta meg a hátunk, és kinyitódott a szobaajtó... a keresztapám azt mondta, gyakran van ilyen és hogy néha egy-egy fehér vagy fekete árnyat is lát bemenni a szobába...
5. Gyakran látok elsuhanó árnyakat a nappaliban, előszobában, és nem a szemem sarkából, szembe látom, tulajdonképpen magam előtt...
6. Néha olyan érzésünk van, hogy valaki bejön a szobába, vagy valaki áll mellettünk. Apám is, és én is érzünk ilyeneket.
7. Van, hogy azt halljuk, hogy valaki trappol fent a padláson, vagy hogy valakit vernek fenn... néha beszédhang is szűrődik le onnan...
Nem iszunk, nem drogozunk. Semmi tudatmódosító szerrel nem él semelyikünk se. És a kérdésem se kamu!
Mi lehet ezen dolgok mögött? Elsősorban racionális magyarázatot szeretnék találni ezekre a dolgokra.
Őszintén szólva racionális magyarázatot erre nem nagyon tudok találni. Az embert mindig is foglalkoztatta a halál utáni élet és a természetfeletti erők létezése. Talán, ha gyakran fordul elő önökkel, hogy ilyen dolgokat észlelnek, annak a fokozott pszichés tevékenység lehet a hátterében vagy talán egy régi trauma okai lehetnek. Nem vagyok pszichológus, ezért nem tudom a mentális dolgok eredetét, de érdemes lehet felkeresni egyet. Néha ha valamiben nagyon hisz az ember, azt valóságnak is tekintheti.
Velem is történnek ilyen dolgok, de szerintem csak a képzeletem játszik velem. Mindenesetre, ha léteznek ilyen lények, akkor megcáfolhatnák a mondandóm, de mivel nem teszik, ezért én nem hiszek bennük.
Kedves válaszoló!
Voltál már pszichiáternél? Sajnos én már megfordultam nála, mert nem tudtam hipp-hopp feldolgozni édesapám halálát, vele álmodtam, megjelent nekem stb. Nem nyilvánítottak engem nyíltan elmebeteggé, nem tömtek tele gyógyszerekkel, pár óra nyugodt beszélgetéssel fényt derítettünk problémámra. Még mielőtt még jobban elkezdesz fröcsögni kihangsúlyozom, a kérdező racionális magyarázatot kért... azt meg hagy engedhessem már meg magamnak, hogy eldöntsem miben hiszek és miben nem.
az emberek 80 százaléka észlel furcsaságokat csak nem foglakoznak vele és egyszerüen nem is akarják észrevenni
személy szerint a szellemekben én se hiszek mert a halál is egy természetes folyemat melynek során leálnak a szerveink fontossági sorrendben és ha még a tudatunk valami félekép tovább is él az egy másik létsíkra kerúl és onnan nem hiszem hogy érintkezni tudnának velünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!