Írjatok családokat, párokat keresek akiknek elsőre sikerült gondok nélkül gyermekük, de a kistesóka nem jön össze egy ideje?
Kislányom 2. hónapra összejött, a kis tesóra várunk. Tavaly júniusban sikerült júliusban elment a drága, pedig ő is 2. hónapra jött össze, azóta meg csak várunk sikerüljön.
Még orvosnál nem voltunk, még kivárunk. Ha nem sikerül a kis tesó akkor jól el leszünk 3an!
Most 1 éves a kisfiam, mi is szeretnénk kistestvért, már nem védekezünk. Nálunk fordítva volt a helyzet, az első teherbeesésre több hónapot kellett várni, sajnos el is ment :(. Vetélés után pár hónapra szerencsére újra teherbe estem. Összességében 1 éven belül voltunk, de így visszanézve, tudom, hogy lelki okok miatt nem jött össze, nagyon rágörcsöltem. A vetélés után teljesen összeomlottam, utána mikor elengedtem, és elfoglaltam magam valami mással, na akkor jött össze. Remélem a másodiknál már most lazábban fogok hozzáállni.
Az 1 év még nem hosszú idő, szerintem az esetek többségében pszihés, lelki okok akadályozzák a teherbeesést.
Pussszantás csajok!
Örömmel jelentem az 1.inszeminációnk sikerült.
Tegnap azaz hétfő febr.11-én ciklus 37.napján hcg:1223,40mU/ml Remélhetőleg minden rendben jól és jó helyen növekszik a babszikánk 2-3hét múlva uh.állandóan a fokhagymás libazsíros-vajas piritós kenyérkét kívánom és azt eszem nyaaammmi.Undorodom a tejtermékektől érdekes a kedvencem a gyümijoghurtok,kefírek.Öröm Boldogság!
Jó egészséget aki babát szeretne sok sikert!Nagy nagy ölelés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!