Kik azok a nők akinek nem lehet gyermekük? és mi okozhatja azt ha valakinek nem lehet gyereke?
Azért a többségnek lehet, kinek hamarabb, kinek később sikerül.
Nekünk pl. több, mint 3 év után, sok tortúra után. Más első próbálkozásra terhes lesz.
32 hetes km
Sógornőm14 év után esett teherbe, mindenféle ,kezelések hatástalanok voltak..mindig elvetélt a 10ik hétbe...14 év után simán terhes lett nem tom hanyadjára és valamilyen csoda folytán nem vetélt el,kihordott egy egészségeskisbabát egy teljesen normális lefolyású terhessége volt,se gond se komplikáció..
Régen Én is azthittem hogy nekem se lehet mert a volt párommal nagyon sokszor nem védekeztünk és mégse lettem terhes,viszont a férjemmel az első alkalommal mikor nem vigyáztunk megfoggant a fiam!:)
Köszönöm szépen..:)
Utolsó : nekem is ugyan ez van hogy mi sem védekezünk..de mondjuk még igazából nem is tervezünk babát,de nem bánnánk ha megtörténne.:)
5 és fél évig védekeztünk, megszakítással, ami sokak szerint nem ér semmit, így nekem is megfordult a fejmben, hogy baj van velem.
Aztán elkezdtünk sehogysem védekezni (20 éves voltam akkor), 4 hónap alatt jött össze a baba.
A sógoromék 3 éve próbálkoznak, voltak mindenféle tanácsadáson, rengeteg kezelésen, beültetésen, de sajnos eredménytelenül...
Némely párnál a férjnél van a gond...
Ezt sem árt kiszűrni. Megbizonyosodni róla, hogy ott minden rendben van-e. Ha igen, lehet tovább lépni. Jöhet a nő kivizsgálása.
Kedves 6-os!
Tanulj meg olvasni!!!LAPAROSZKÓPIA ÉS ENDOMETRIÓZIS!!!
Ha nem tudod melyik mit jelent nézz utána a Google-be.Aki régóta babát szeretne az tudja miről van szó,de úgy látom Te ebbe nem tartozol bele!!!
Kedves 9-es. Sajnálom hogy ilyen megkeseredett vagy hogy igy éled ki magad hogy helyesirási hibákat keresgetsz ezen a weboldalon..Életemben először hallottam ezt a két szót és valóban nincs semmilyen egészségügyi problémám de ezért nem fogok elnézést kérni..Feltettem egy kérdést nem értem ez miért akkora probléma Neked..de most hogy felhivtad a figyelmem hogy a google alkalmas ilyen dolgokra is ezután nem kérdezek ilyet igérem...pff...
Nem fogok leállni Veled vitatkozni a válaszod magért beszél.Kivánom hogy minél előbb legyen kisbabád hátha nem leszel ilyen szörnyen negativ és kötekedő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!