Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az első alkalom lesz, hogy...

Az első alkalom lesz, hogy nem megyek el szavazni? (!)

Figyelt kérdés
Eddig minden szavazáson részt vettem, egyet sem hagytam ki. Idén viszont úgy érzem, senkire sem tudnék meggyőzödésből, átfontoltan szavazni. Hozzá teszem, ellenzéki vagyok, az is voltam, így nyilván a Fideszre nem szavaznék, de erre az ellenzékre sem. A parlamenti képviselő jelöltekről ugyanezt gondolom. Van még rajtam kívül olyan, aki életében először nem megy el szavazni?
2022. márc. 6. 12:36
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Olvastad a kérdésem? Ababan olvastál olyat amit számon kersz rajtam, hogy nekem mi lenne az ideális stb? Segítek! A kérdésem a legvégén van!
2022. márc. 6. 14:15
 32/35 anonim ***** válasza:
74%

Igen, amit meg is válaszoltam...

[De hogy válasz is érkezzen a kérdésre; biztosan van.]

Senki nem kért rajtad semmit számon, nem tudom, hogy mitől vagy ennyire nagyra magaddal... Egyébként meg, ha annyira rettentőokosvagy, akkor azt is tudnod kellene, hogy az oldal szabályzata szerint nem tehetsz fel pusztán eldöntendő kérdést, így joggal lehetne jelenteni, hogy aztán töröljék.

2022. márc. 6. 14:19
 33/35 anonim ***** válasza:
75%
Olyan vicces a Kérdező... konkrétan örjöngeni kezdett, mert meg akartuk érteni, milyen számára egy vonzó párt :D hogy rohadjunk meg :D
2022. márc. 6. 14:43
 34/35 A kérdező kommentje:
Ti kezdtetek el örjöngve eltérni a tárgytól.
2022. márc. 6. 15:04
 35/35 anonim ***** válasza:
60%
Őrjöngve? ...
2022. márc. 6. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!