Miért mondják ballib ideológusok, hogy mindenkit ide kell hívni, és befogadni Afrikából, ez soha vissza nem térő alkalom erre a csodára, és hogy szégyen ma magyarnak lenni?
Tegnap láttam a tv-ben az egyiket, nem nevezem meg, szakálla van...
Arról látványosan nem beszélt, hogy mi lesz akkor a magyar kultúrával, és a kereszténységet vajon felveszik e a muzulmánok
mert úgy gondolják új szavazóréteget jelentenének nekik,és a magyar hagyományok semmít sem jelentenek nekik
Kiällnak a cigányokért,migránsokért,csak a magyarokért soha,jó példa erre a 2004es népszavazás,ahol a határon túli magyarok ellen uszitottak.
Sajnos ennek a körnek a tehetös emberei pénzelik az index.hu,444.hu stb oldalakat,ahok ugyebár minden migráns szegény üldözött,a magyarok meg rasszisták..
Mert irreális álmodozók.
Irreális álmodozókat pedig a legkevésbé sem lenne szabad a vezetés közelébe engedni.
Vicces az, mikor a nagy hazafiak magasztalják a felsőbbrendű magyarságot, ugyanakkor kétségbe esnek, h a pár ezer migráns romba dönti ezt a mennyekig magasztalt magyar kultúrát.
Ez a keresztény-muzulmán ellentét is egy álprobléma. A magyar lakosság döntő többsége sem keresztény.
Persze, TV-ben szerepelt, nevenincs szakállas ballib.
Ennyire kétségbeesett a qrmánypárt, hogy már a gyakorikérdéseken is nyomja a propagandát? :-D
Majd hülye leszek belinkelni.
Nem ezrek jönnek,hanem napi min 10 ezer, de később lehet több.
Van saját kultúránk, amitől gyökeresen eltér a közel-keletieké.
Az ateizmust sem csípik a közel-keletiek.
Nem vagyok kormánypárti, eddig DK-s voltam.
na ha eddig DK-ás voltál,akkor jó reggelt!
Neki a haza,magyarság stb nem jelentenek semmit..
Mocskos egy bagázs..aki félti a hazáját az nekik náci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!