Az első alkalom lesz, hogy nem megyek el szavazni? (!)
Azon gondolkodj, hogy jó-e az országnak a fidesz túlhatalma, a kétharmad, hogy bármit megtehetnek, alkotmány átírhatnak, stb. kontroll nélkül.
Ha ezt nem tartod jónak, akkor szavazz azért, hogy legalább a fidesz kétharmadát megtörjük, hogy kénytelenek legyenek kompromisszumokat kötni más pártokkal, ne csak legázoljanak mindenkit.
#3, ha nem mész el és az ellenzék nyer, akkor az ellenzék kevesebb győzteskompenzációt kap. De ezt ugye nem lehet előre tudni, ezért számít minden egyes szavazat a végelszámolásnál (és, int írtam, a fidesz minden hadra fogható emberét be fogja tuszkolni a szavazófülkékbe).
Azt kell eldöntened magadban (ha már nem vagy fideszes), hogy akarsz-e még 4 év fideszt a nyakadba, vagy esetleg meg lehetne próbálni egy másik utat. Én azt gondolom, hogy jelen helyzetben a fidesznél bármi jobb lenne, és bár én sem teljesen értek egyet a bal oldallal, elmegyek szavazni, hogy a most regnáló bűnbanda eltakarítására legyen esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!