Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az első alkalom lesz, hogy...

Az első alkalom lesz, hogy nem megyek el szavazni? (!)

Figyelt kérdés
Eddig minden szavazáson részt vettem, egyet sem hagytam ki. Idén viszont úgy érzem, senkire sem tudnék meggyőzödésből, átfontoltan szavazni. Hozzá teszem, ellenzéki vagyok, az is voltam, így nyilván a Fideszre nem szavaznék, de erre az ellenzékre sem. A parlamenti képviselő jelöltekről ugyanezt gondolom. Van még rajtam kívül olyan, aki életében először nem megy el szavazni?
2022. márc. 6. 12:36
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
82%

#19 igen, nálad...

Arra lennének egy páran kíváncsiak, hogy minek kellene történnie, hogy valamelyik pártra szavazz.

#17, igen, és leírtuk, hogy senkit nem érdekel, hoy miért nem mész el szavazni, de azzal legyél tisztában, hogy ha nem mész el szavazni, azzal a fideszt segíted. Ezen kívül még mit kellene mondanunk? ...

2022. márc. 6. 13:20
 22/35 anonim ***** válasza:
30%
Jó látni a kommentmezőt. Itt a kérdező, aki kijelenti, hogy nem akar senkire szavazni, erre a toleráns, elfogadó, demokrata ellenzékiek kezdenek el vele g*cizni, véletlenül sem a fideszesek. 🤣
2022. márc. 6. 13:26
 23/35 anonim ***** válasza:
45%

#22, senki sem "g*cizik" vele. Mindenki leírta kultúráltan a véleményét a helyzetről.

De hogy válasz is érkezzen a kérdésre; biztosan van.

2022. márc. 6. 13:28
 24/35 A kérdező kommentje:
Látom sokan így sem értik: van több választási lehetőseg, eddig az egyikben szilárdan hittem, de mivel nem vagyok vakhitő fanatikus, így a hibáikat is látom, és most a gyengebbek kedveért: az ellenzékben láttam az alternativát mivel ellenzéki vagyok, tehát kormpárta nem szavaznék, de már az ellenzékre sem. Az viszont fura, hogy ennyi szájbarágósan kell taglalni valamit szavazóképes embereknek.
2022. márc. 6. 13:40
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

24: mi értjük, te nem érted, hogy a képlet bonyolultabb

Az ország jelenlegi felállását, működési módját egészségesnek tartod? Vagy fontos lenne ezen változtatni, kiegyensúlyozottabbá tenni?

Ha az utóbbi, akkor lehet szavazni olyanra, akire amúgy nem akarnál, azért, hogy az egyensúly felé vigye el a dolgokat.

2022. márc. 6. 13:43
 26/35 anonim ***** válasza:
75%

"Az viszont fura, hogy ennyi szájbarágósan kell taglalni valamit szavazóképes embereknek."

Mi tökéletesen értjük, hogy te mit mondasz, neked esik nehezedre azt megértened, hogy mi arra vagyunk kíváncsiak, hogy mi lenne az ideális párt számodra. Vagyis milyen pártnak kellene léteznie (ami nem létezik, mert nem tudsz kire szavazni), milyen kvalitásokkal kellene rendelkznie ahhoz, hogy nyugodt szívvel nekik add a szavazatodat.

2022. márc. 6. 13:44
 27/35 A kérdező kommentje:
26-os tényleg nem érted! Nem az a kerdés hogy milyen lenne az ideális, hanem hogy a választhatók közül van-e olyan? Számomra nincs! Mit nem lehet ezenn megérteni?
2022. márc. 6. 13:49
 28/35 anonim ***** válasza:
75%
És mit nem lehet azon megérteni, hogy kíváncsiak vagyunk arra, hogy számodra mi lenne az ideális párt? ...
2022. márc. 6. 13:53
 29/35 A kérdező kommentje:
Nos, ha a kérdésemben taglaltam volna hogy az ideális párt stb stb eleve rám ugrottatok volna azzal hogy de hiszen xyz párt olysn vagy majdnem olyan. A kerdésem nem erre vonatkozott!
2022. márc. 6. 13:57
 30/35 anonim ***** válasza:
59%
#29, ha mindent is tudsz magadtól, akkor mi a francnak írsz ki kérdést? ...
2022. márc. 6. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!