Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéki összefogás...

Az ellenzéki összefogás 2022-es csúfos bukásával a Mi Hazánk lesz a legnagyobb ellenzéki párt?

Figyelt kérdés

2022. márc. 6. 11:27
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
0%
#40 Azért kaptál lepontozást mert fogalmad sincs miről beszélsz. Ez már egyszer le lett írva. Ugyanazt tudom mondani. Minek írod azt, hogy jó amit a mi hazánk csinál ha ők nácik te meg nem tolerálod a nácikat és minek írod azt, hogy jó, hogy foglalkoznak a cigány kérdéssel ha nem tudod hogyan foglalkoznak azzal? Mai napig is foglakoznak a magyar-cigányság kérdésével csak a magadfajta hozzáállása és még inkább a mi hazánké a legkevésbé sem segíti elő ezt a helyzetet sőt, tovább ront. A roma programról ne is beszéljünk, amit te nem ismersz.
2022. márc. 6. 22:14
 42/49 anonim ***** válasza:

Ja, így már értem. Én a Mi Hazánkból csak annyit láttam, hogy foglalkoznak a cigánykérdéssel. Azt azonban nem titkoltam, hogy pontosan nem tudom, milyen formában. Ha tényleg nácik, azt nem támogatom, mert nem nácizmust szeretnék, hanem rendet.

"Mai napig is foglakoznak a magyar-cigányság kérdésével csak a magadfajta hozzáállása és még inkább a mi hazánké a legkevésbé sem segíti elő ezt a helyzetet sőt"

Már utaltam rá, hogy a Mi Hazánkról nem tudok pontosan nyilatkozni.

Az viszont érdekelne, hogy miért gondolod azt, hogy az ÉN hozzáállásom rontaná a helyzet. Mert ezt kifejezetten sértőnek gondolom magamra nézve

Talán a homokba kellene dugni a fejemet, és nem észrevenni azt, hogy a cigányság jelentős része kifejezetten káros?

- a családomban van olyan cigány, aki ki-be jár a börtönből. Még gyerek voltam, amikor egy másik cigányember előttem verte le egy női rokonomat. Jaaaaj, mennyit tudnék erről mesélni.

- a cigányok Borsodban zaklatják az embereket a pénzzel. Nem elég, hogy oda jönnek kéregetni, de előfordult, hogy a cigány jött utánam, amikor ignoráltam. Meg olyan is volt, hogy kiabált nekem, nagy hangosan.

Fel tudod fogni ezt? A magyar hajléktalan megérti itt Borsodban, ha azt mondom, nem. A cigányoknál van olyan típus, aki erőszakosan - jön utánam, kiabál - követeli AZ ÉN PÉNZEMET.

- vagy akarod, hogy meséljek arról, amikor a cigánygyerek - rasszista módon - sápadtarcúnak - hívott engem?

Egy szó, mint száz: a cigányokat ismerem belülről (család), kívülről (akikkel osszefutottam, pl. iskola stb.)

A következtetésem ez:

Nem szeretem a cigányokat, mint népet

És mégegyszer szeretném hangsúlyozni, hogy a 100%-ig cigány barátom SEM szereti a cigányokat, mert ő is másabb, és nem tud velük azonosulni.

"A roma programról ne is beszéljünk, amit te nem ismersz."

Nem is kell ismernem, hogy tudjam, hiábavaló. Te a cigányt nem fogod tudni rávenni arra, hogy nyelvvizsgát csináljon.

A normális cigányok ki fognak emelkedni, de ezen inkább az fog segíteni, hogy ők nem érzik magukat jól a népük között.

Ha pedig azt gondolod, hogy én a való életben is megvetéssel közelítek a cigányokhoz, tévedsz. Én cigányokkal is normális vagyok, az persze más kérdés, csalódom-e bennük vagy sem.

2022. márc. 7. 01:41
 43/49 anonim ***** válasza:

Még annyit hozzátennék a fentiekhez, amire már utaltam, de kimondom nyíltan is.

A cigányok között is vannak normális emberek, és származása miatt nem fogok elítélni senkit (hülyeség is lenne, hiszen én rokonságban állok a cigányokkal, részben). Az is nyilvánvaló viszont, hogy számos cigány műveletlen, erőszakos, kötekedős. Sőt, kifejezetten veszélyes. És ez ügyben tenni kellene valamit, hogy az emberek biztonságban legyenek.

Természetesen a cigány nép előtt nyitva áll a változás kapuja. De sokat kellene tenniük, hogy elnyerjék az emberek bizalmát. Kérdés, akarnak-e, mert szerintem nem. De cáfoljanak rá nyugodtan.

Legyen a cigányból is egy normális nép.

42-es voltam

2022. márc. 7. 02:07
 44/49 anonim ***** válasza:
*Legyen a cigányságból is egy normális nép
2022. márc. 7. 02:08
 45/49 anonim ***** válasza:
65%
#41 Még mindig nem tudtuk meg, mitől náci a Mi Hazánk.
2022. márc. 7. 07:51
 46/49 anonim ***** válasza:
0%

Na pont ez a hozzáállás a káros ami ront a helyzeten, egyszerűen vagy észre veszed magadon vagy nem.

#45 már 5 oldalnyi beszélgetés van.

2022. márc. 7. 08:42
 47/49 anonim ***** válasza:
51%
#46 Abból az 5 oldalnyi beszélgetésből annyi derül ki, hogy azért, mert Lantos János egyszer felvett egy olyan kabátot, amilyet a nácik is szerettek hordani. Szerinted ez egy komoly érv?
2022. márc. 7. 11:58
 48/49 anonim ***** válasza:
#47 Ha elolvasod rendesen akkor rájössz. Ott van az az érv amit hiányolsz.
2022. márc. 7. 12:02
 49/49 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el egy lakossági fórumukra és tegyél fel kérdéseket.:)
2022. márc. 9. 03:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!