Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéki összefogás...

Az ellenzéki összefogás 2022-es csúfos bukásával a Mi Hazánk lesz a legnagyobb ellenzéki párt?

Figyelt kérdés

2022. márc. 6. 11:27
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
46%

Pontos idézeteket kérek.

Amúgy a náci szó jelentésével se vagy tisztában. Az NSDAP tagjait értjük alatta. Mivel ez a párt már nem létezik, ma már nincsenek nácik.

2022. márc. 6. 16:04
 32/49 anonim ***** válasza:
Ezek pontos idézetek voltak. És lám, ahogy mondtam. Aki nem német vagy párt tag (ami nem létezik már) az nem náci. Hát de barátom, a mi hazánk nemis akármilyen náci párt, a fidesz náco párt tagozata. Az viszont már biztos, hogy a táborba tartozol és mosdatod őket. Ismerem a típusod, neked az se náci ak az nsdap tagja volt. Bocsánat, neonácik, igazad van, azok nem merik felvállalni.
2022. márc. 6. 16:09
 33/49 anonim ***** válasza:
61%
#31 Aha, de közben te ugyanitt kommunistának nevezed Gyurcsányt, aki ugyanúgy kiszolgálta a multikat adókedvezményekkel, mint Orbán...gratulálok. Te is csak egy hazug náci vagy, mint az összes többi.
2022. márc. 6. 17:38
 34/49 anonim ***** válasza:
46%

#32 Ja, ha te még itt tartasz, hogy a Mi Hazánk a Fidesz náci tagozata, akkor felesleges a szócséplés, téged a tények nem hatnak meg :D

#33 Hol neveztem kommunistának gyurcsány apádat? Hazudsz.

2022. márc. 6. 18:22
 35/49 anonim ***** válasza:
Tények figyelmen kívül hagyásáról beszélsz te, aki tagadja, hogy a mi hazánk náci? A pofátlanság netovábbja, szokták mondani, holott lassan konszenzus van a magyar lakosság körében, hogy a mi hazánk bizony náci. Fidesz náci párt tagozat, se több, se kevesebb.
2022. márc. 6. 18:29
 36/49 anonim ***** válasza:
46%
A Mi Hazánk náci, mert te azt mondtad. Értem :DDDD
2022. márc. 6. 18:42
 37/49 anonim ***** válasza:
Van 4 oldalnyi beszélgetés.
2022. márc. 6. 18:50
 38/49 anonim ***** válasza:
43%
#34 Nem bírom Gyurcsányt, én Karácsonyra szavaztam. Gondolom ő is kommunista mert bicikli út. De közben a Mi Hazánkosok nem lehetnek nácik mert már nincs NSDAP XD Akkor, hungaristák, most jobb?
2022. márc. 6. 21:49
 39/49 anonim ***** válasza:
#34 Ha nem kommunista akkor Toroczkai nemzetvezetőd is hazudik.
2022. márc. 6. 21:51
 40/49 anonim ***** válasza:
56%

Nem igazán értem, hogy miért kaptam a legpontozást. Egy szóval sem említettem, hogy Mi Hazánkos lennék, nem támogatom a náci ideológiát sem.

Nem tudom, hogy a Mi Hazánknak milyen programja van, de, hogy meri vállalni, hogy a cigánysággal baj van, az dicsérendő.

És igenis tenni kellene valamit ez ügyben, mert sok balhés cigány van, akik megkeseríthetik a magyarok, és a tisztességes cigányok életét.

Mondom ezt én, aki rokonságban állok velük. Bár én inkább, a magyar felmenőimre hasonlítok.

Aki nem hiszi, hogy baj van a cigánysággal, az hallgassa meg ezt:

Lakatos Attila, borsodi cigányvajda beszéde:

[link]

Lakatos úr egy tisztességes cigányember!

A szavai ma is érvényesek.

#18 voltam.

2022. márc. 6. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!