Az ellenzéki összefogás 2022-es csúfos bukásával a Mi Hazánk lesz a legnagyobb ellenzéki párt?
Pontos idézeteket kérek.
Amúgy a náci szó jelentésével se vagy tisztában. Az NSDAP tagjait értjük alatta. Mivel ez a párt már nem létezik, ma már nincsenek nácik.
#32 Ja, ha te még itt tartasz, hogy a Mi Hazánk a Fidesz náci tagozata, akkor felesleges a szócséplés, téged a tények nem hatnak meg :D
#33 Hol neveztem kommunistának gyurcsány apádat? Hazudsz.
Nem igazán értem, hogy miért kaptam a legpontozást. Egy szóval sem említettem, hogy Mi Hazánkos lennék, nem támogatom a náci ideológiát sem.
Nem tudom, hogy a Mi Hazánknak milyen programja van, de, hogy meri vállalni, hogy a cigánysággal baj van, az dicsérendő.
És igenis tenni kellene valamit ez ügyben, mert sok balhés cigány van, akik megkeseríthetik a magyarok, és a tisztességes cigányok életét.
Mondom ezt én, aki rokonságban állok velük. Bár én inkább, a magyar felmenőimre hasonlítok.
Aki nem hiszi, hogy baj van a cigánysággal, az hallgassa meg ezt:
Lakatos Attila, borsodi cigányvajda beszéde:
Lakatos úr egy tisztességes cigányember!
A szavai ma is érvényesek.
#18 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!