Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéki összefogás...

Az ellenzéki összefogás 2022-es csúfos bukásával a Mi Hazánk lesz a legnagyobb ellenzéki párt?

Figyelt kérdés

2022. márc. 6. 11:27
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
#17 Csak az a baj, hogy nevetséges belemagyarázás, amit leírtál.
2022. márc. 6. 13:28
 22/49 anonim ***** válasza:
50%
Ez nem belemagyarázás, hanem tény. Amit te csinálsz viszont egyszerű mosdatás, a mi hazánkat nen véletlenül nácizzák.
2022. márc. 6. 13:33
 23/49 anonim ***** válasza:
64%
Szóval azért náci a Mi Hazánk, mert az egyik tagjuk annak idején szerinted "nácinak öltözött", értem :D
2022. márc. 6. 13:53
 24/49 anonim ***** válasza:
#23 Nem, és nem is mondtam, hogy csak emiatt. Sőt, azt hiszem ki is tértem rá, hogy ez csak az egyik fő ok. Szándékosan értetlenkedhetsz, de ezzel sem mosdatod őket.
2022. márc. 6. 14:15
 25/49 anonim ***** válasza:
46%
Az öltözékét meg az Árpád-sávos karszalagot említetted. Egyiknek sincs köze a nácizmushoz. Valami érv esetleg?
2022. márc. 6. 14:37
 26/49 anonim ***** válasza:

Így van. És ahogy az előbb is írtam, hogy már korábban is írtam, úvy most is mondom, hogy nem csak ettől nácik. És ahogy azt is írtam már korábban, úgy most is írom, hogy ez az öltözék egyértelmű kitekintés a náci öltözetre, itt egy példa ha te tényleg ennyire értetlen vagy.

[link]

2022. márc. 6. 14:53
 27/49 anonim ***** válasza:
64%
Ez a náci kártya érvelés iskolapéldája. Olyan, mintha azt mondanád, hogy aki szeret festeni, az náci, mert Hitler is festett.
2022. márc. 6. 14:54
 28/49 anonim ***** válasza:
Nem, hisz az ember náci öltözetet imitál, úgy beszél azon az adott rendezvényen mint hitler és ezt leszámítva is, a te példád és az ő viselkedése közt éles a különbség. Ez olyan mintha azt mondanád, hogy a rákos megbetegedés is ugyan olyan betegség mint egy influenza. Csak előbbibe nagyobb valószínűséggel halsz bele. De persze a horthy imádatuk, az antiszemita, rasszista és homofób megnyílvánulásuk is hozzátesz, a roma programban leírtak és a toró által sokat hangoztatott fehér sziget fehér ország fehér európa is. Azzal az öltözékkel nyílvánvaló, hogy nácit imitál, ez nem náci kártya, ez pontosan az.
2022. márc. 6. 15:05
 29/49 anonim ***** válasza:
64%

Gondoltam, hogy nem fogod megérteni :D Itt egy kis segítség:

[link]

A Horthy-imádatnak mi köze van a nácizmushoz?

Tudnál idézni valamilyen antiszemita, rasszista vagy homofób megnyilvánulást egy mihazánkos politikustól?

Mi kivetnivaló van a Mi Hazánk cigányügyi programjában?

2022. márc. 6. 15:35
 30/49 anonim ***** válasza:

Szomorú látni mikor nagy ádám szavai nem érnek célt ês ahelyett, hogy valaki meg is tanulná az érvelési hibákat, helyette inkább bemásol egy linket amit nagy ádám mutatott neki. Még ha valóban is úgy gondolod, hogy érvelési hibát vétettem a tények közlésénél, akkor legalább vennéd a fáradtságot, hogy leírod de nem, te inkább flegmán belinkelsz valamit. Tudod ezzel nem érsz célba. Idéztem a torótól az előző szövegemben is, "fehér sziget, fehér európa, fehér kontinens". Vagy "vigány ország", (ezt vidzonylag gyakran elejtették). Vagy például mikor toró a zsidókat hibáztatja, tudom is én már miért pontosan.

Horthy Miklós kormányzása alatt fogadták el a zsidótörvényeket, amelyek súlyos vallási és faji diszkriminációt érvényesítettek a zsidó (és a parlament által zsidónak minősített) magyar állampolgárok ellen.

[link] ezt vissza is dobom neked ugyan azzal a flegmasággal, mert nem megy az érvelés neked sem. Nézz körül kicsit az oeszágban, nincs igazán vita belőle, hogy nácik-e vagy sem. Persze ha minden fogalmat szigorúan veszünk akkor nem lehetnek nácik.. mert nem németek? Ne légy nevetséges.

2022. márc. 6. 15:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!