Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéki összefogás...

Az ellenzéki összefogás 2022-es csúfos bukásával a Mi Hazánk lesz a legnagyobb ellenzéki párt?

Figyelt kérdés

2022. márc. 6. 11:27
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
Az, hogy náci-nak van öltözve és vagy ez vagy egy másik felszólalásánál úgyis tesz, mintha hitlert játszana, ez kitűnik a hangvételén. Áepádsávos karszalag náci egyenruhára hasonlító öltözékkel. Nyílvánvaló a hasonlóság, csak azt nem zavarja akit nem érdekel. Ez is* csak egy ami rámutat a szélsőséges nézeteikre. Ez a baj a képpel, de nyílván neked felesleges magyarázni, hisz a kérdést is feltetted.
2022. márc. 6. 12:04
 12/49 anonim ***** válasza:
#10 még mindig csak mosdatod őket és eltekintesz a tényektől. A cigány kérdéssel kell foglalkozni csak nem mindegy hogyan teszed azt.
2022. márc. 6. 12:05
 13/49 anonim ***** válasza:
46%

Nem mosdatom őket, mert nem is igazán ismerem a programjukat, csak azt tudom, hogy felhívják a figyelmet arra, amire mások nem.

A cigánykérdéssel meg senki sem foglalkozik, mert Magyarországon elterjedt az a nézet, hogy rasszista az, aki beszél arról, hogy a cigánysággal gondok vannak.

Én egyébként igazán szerencsés vagyok, hogy bár hordozom a génjeiket, de nem látszik rajtam, hogy közöm lenne hozzájuk. Fehér bőröm van, magyar nevem, és a mentalitásom is más.

Amikor a cigányok kötekedtek velem, nem is tudták, hogy azonosak a génjeink valamennyire. Az ő szemükben én nem vagyok cigány. Szerencsére a magyar nemesi vonások erősebbek voltak a genetikai lottókor, mikor fogantam.

Na, ezt csak azért írtam le, hogy nem egy rasszista, 100%-os magyar vagyok, hanem egy olyan ember, aki belülről ismeri a cigányságot.

És így mondom, hogy tenni kellene valamit. Vagy a Mi Hazánknak, vagy másnak.

2022. márc. 6. 12:13
 14/49 anonim ***** válasza:
#13 Ok, nem lehet őket felzárkóztatni szerinted. Akkor mit csináljunk velük? Mi a Mi Hazánk terve?
2022. márc. 6. 12:24
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
#13 na látod itt kezdődik a probléma! Azt sem tudod mivan a programjukban de kiállsz mellette, hogy jól csinálják. Ez eszméletlen. Innentől nincs is miről beszélni, hisz azt sem tudod kik és mit tesznek a cigányság érdekében és azt sem, hogy a mi hazánk mit tesz most és mit tenne. Te magad sem tudod miről beszélsz csak csináljanak valamit a.. valami ellen? Te tipikus az az ember vagy aki pont hogy nem szereti a cigányokat mert mondjuk személyes atrocitás ért, tipikusan általánosítasz, nem tulajdonítasz felelősséget a magyar társadalomnak akik évszázadokon keresztül tettek a napjainkban is uralkodó helyzetért, fogalmad sincs kik és hogyan dolgoznak a cigányságért és arról sincs fogalmad mit csinálna a mi hazánk. Így nemis lehet hinni benne, hogy megoldanák. A kulcsszó pesig a cigányságért* és nem pedig ellene.
2022. márc. 6. 12:25
 16/49 anonim ***** válasza:
31%
#11 Mi az, hogy "nácinak van öltözve"? Árpád-sávos karszalag van rajta, nem horogkeresztes. Az Árpád-sávval pedig az égvilágon semmi baj nincs, legnagyobb uralkodóházunk jelképe.
2022. márc. 6. 12:41
 17/49 anonim ***** válasza:
#16 leírtam mi a probléma, el kell olvasni. Innentől kezdve az nem látja aki nem határolódik el élesen a nácizmustól.
2022. márc. 6. 12:42
 18/49 anonim ***** válasza:
46%

Nem. Én tipikusan az az ember vagyok, aki a cigányságot belülről ismeri, mivel rokonságban állok velük, ott pedig van a többféle cigány, így szinte minden fajtáját ismerem. Volt köztük olyan is, aki Amerikát is megjárta, mint zenész, de olyan is, aki meg kifejezetten balhés volt.

Sokkal többet nem tudok a cigányokról, mintha te valaha fogsz, mivel én közvetlenül hallottam/láttam történeteket velük kapcsolatban. És ehhez tegyük hozzá azt is, amit a családon kívüli cigánysággal éltem meg.

Amúgy meg köztük is van rasszizmus. Van olyan, akinek a magyarokkal semmi baja nincs, de az oláh cigányokat nem szereti.

2022. márc. 6. 12:45
 19/49 anonim ***** válasza:
*Sokkal többet tudok
2022. márc. 6. 12:46
 20/49 anonim ***** válasza:
Eddig legalább beszélhettünk tényekről is nég ha úgyis, hogy nem voltál tisztában a helyzettel. Most már csak feltételezésekről beszélhetünk amiket pedig te említesz. Ez vagy igaz vagy nem, mindenesetre a szavaiddal, a hozzáállásoddal és a fogalmazásoddal rácáfolsz magadra.
2022. márc. 6. 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!