Melyik médiának hisztek a magyar politikát illetően?
Figyelt kérdés
Csak a pestisracok, m4, tv2 és 888.hu híreit hiszem el, mert ők hitelesen tájékoztatnak, 1 az 1-ben leközölve a valóságot. Jobb újságíró szerintem nem létezik Bohár Dánielnél,de nagyon bírom a "kopasz oszt"-ot is. Ellenben nem szeretem a hazug telexet és Gulyás Marci ellenzéki propagandistákat2022. márc. 3. 13:44
2/24 anonim válasza:
Őszintén szólva teljes mértékben egyiknek sem. Igyekszem minél több oldalon elolvasni a dolgot, az igazság úgyis valahol közöttük van.
3/24 anonim válasza:
Egyiknek se, mind propagandista. Mindegy, hogy balos, vagy jobbos. A kérdésed meg nyilvánvaló provokáció.
4/24 A kérdező kommentje:
2-es: akkor te Sorosista vagy, csak az m4 adhat igazságot és mindent leíró információt
2022. márc. 3. 13:48
5/24 A kérdező kommentje:
4-es, nem provokálok senkit, ez az én véleményem
2022. márc. 3. 13:48
6/24 anonim válasza:
Hahahahahaha ez most annyira vicces volt hogy leestem a székről, mekkora humor!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDD
Ja, nem.
7/24 anonim válasza:
Skynews, Hír24, Euronews.
(or/oszoktól átvett propagandista-újságíró médiahálozatot nem nézek).
9/24 A kérdező kommentje:
6-os bocsánat, nem m4, hanem m1 természetesen, így már megfelel?
2022. márc. 3. 13:51
10/24 anonim válasza:
Igazi értelmiségi színvonal ez a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!