Szerintetek túl hatékony a kormány porpaganda a
kormányváltáshoz?
Figyelt kérdés
A kontextusból kiragadott kis mondatokra értem, amit márki zay beszédeiből kivágtak és külön magában más értelme van, mint magában a kontextusban. Pl szüleimnek hiába magyaráztam el ezeket és mutattam meg ezeket hogy nézd itt kontextusában teljesen más mondd... és még engem néztek hülyének emiatt xd
Hidd el, hogy jelenleg full sokadlagos, hogy mi lesz ezzel az országgal...
Mi van, ha jövőhéten kitalálják, hogy itt is békefentartani kell?
2022. febr. 26. 08:50
2/8 anonim válasza:
Olyan válaszlehetőség miért nincs, hogy "nem lesz kormányváltás, de nem emiatt"?
2022. febr. 26. 08:55
3/8 anonim válasza:
Az a baj, hogy jelenleg ott tartunk, ha marad a csuti mini Putyinunk és tovább vétóz minden európai normát, akkor mi is, teljesen el leszünk szeparálva a nyugattól hamarosan. A történelem dobott egy nitroboost-ot ennek a fsznak a politikájához.
2022. febr. 26. 09:00
4/8 anonim válasza:
Az a baj kérdező, hogy MZP leggázabb kijelentéseit ki sem kell forgatni, mert menthetetlenek.
Ilyen a kommunistákat, fasisztákat külön-külön képviseljül, meg az Orbán nem béketárgyalásra, hanem háborút előkészíteni ment.
2022. febr. 26. 09:12
5/8 anonim válasza:
Nem, hanem mert az emberek buták. Akinek az IQ-ja eléri a 100at, annak már minimum kellemetlen ez a kormány.
Ettől függetlenül MZP sem dob sokat a helyzeten, mert bár vannak kiragadott mondatai is, csomószor tényleg hülyeségeket beszél, a kommunikációjára képtelen figyelni, ami alap lenne egy politikus esetében.
2022. febr. 26. 09:15
6/8 anonim válasza:
4-es, ez most annyira leegyszerűsödött, ha lesz egyáltalán választás, arról fog szólni, hogy Putyin, vagy Európa, az ellenzék eddig is mondta, mindenki kiröhögte őket, de ebben kivétlesen igazuk volt. És tök mind1, hogy MZP, vagy Gyurcsány, vagy akárki. Itt most azt fog kelleni eldönteni, hogy melyik világhoz akarunk tartozni hosszútávon!
2022. febr. 26. 09:16
7/8 anonim válasza:
Ez egy baromság, ti szeretnétek csak, hogy erről szóljon. Jó viszonyt és gazdasági kapcsolatokat fenntartani az oroszokkal még nem azt jelenti, hogy az Unióhoz nem tartozunk. Németország jóval nagyobb gazdasági partnere az oroszoknak, mint mi.
Kormányon mindenki spanol az oroszokkal és Kínával, nézd meg Gyurcsányt. Csak ellenzékben megy az orosz-ellenesség.
2022. febr. 26. 09:29
8/8 Senior Séf válasza:
Orbán mindent megtesz a hatalma megtartásáért, és ehhez a nemtelen eszközöktől sem riad vissza. Ráadásul hatalmas összegeket tud mozgósítani (természetesen közpénzekből) propagandára. A rádióban is csak ő hallható, MZP soha. Be se engedik! Ez ám a demokrácia...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!