Szerintetek a kormány propaganda miatt, túl nagy lesz falat lesz a kormányváltás?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek?2022. febr. 4. 09:02
A kérdező szavazást indított:
Lesz kormányváltás
Nem lesz kormányváltás
34 szavazat
1/9 anonim válasza:
Miről szól a kormánypropaganda? És miről szól az ellenzéki propaganda?
2/9 anonim válasza:
Vicces, hogy nem az ellenzék bénázása miatt nem lesz kormányváltás, hanem mert mer a Fidesz kampányolni. XD
3/9 anonim válasza:
Ha a kormánypropaganda kiatt lenne kormányváltás az azt jelentené, hogy a népnek megjött az esze de ez ugyebár lehetetlen így a semmiből.
4/9 A kérdező kommentje:
1# kormány popaganda:
-Kiforgatott, kontextusból kivágott pár másodperces, videók.
-GYURCSÁNY
#Ellenzéki propaganda
(Persze legfőképpen, csak max a közösségi oldalakon, mert pl az adófizetőkből fizetett köz tv-be, be sem emgedi őket a fidesz.)
-valódi rezsicsökkentés
-kivándorlás megállítása
-oktatás
-csatlakozás az európai ügyézséghez
(De egyébként utána lehet nézni a youtubeon is bőven)
2022. febr. 4. 09:17
5/9 anonim válasza:
Én nem tudom elképzelni hogy ne legyen váltás. Szerintem annyi embernek ki van a f@sza már Viktorral.
6/9 anonim válasza:
Gyurcsány:
"Kiforgatott, kontextusból kivágott pár másodperces, videók."
7/9 anonim válasza:
Remélem, hogy lesz váltás, Viktor egy korrupt gazember.
8/9 Senior Séf válasza:
A kormány a legóvatosabb becslések szerint is 150x annyit költ a kampányra (persze a mi pénzünkből), mint az ellenzék. Az ember pedig úgy van bekötve, hogy azt fogadja el igaznak, amit többször hall. vagy lát.
9/9 anonim válasza:
8
Ha ez igaz, akkor eddig ennyit költöttek (ha azt veszem, hogy a kormány 2018-ban kb 7 milliárdot költött kampányra):
-1 050 000 000 000 ft
Ezzel azért vitatkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!