Ugye most a kormány azt állítja, hogy az ellenzék katonákat küldene Ukrajnába és fegyverrel is segítené őket. Ugye 1 héttel ezelőtti Partizán interjúban kérdezték Márki-Zay Pétert, hogy katonai támogatádt is küldene ulrajnába? És erre ő azt mondta, hogy mindenben a NATO álláspontját kell képvidelnünk és ha ezt követeli meg, akkor ennek eleget kell tenni. Szerintem ez azért elég messzé áll attól, hogy már most beleszállna a háborúba Márki-Zay Péter, "kicsit" úgy érzem megint kiforgatták a szavát megint...
Ti mit gondoltok erről ez veszélyeztheti a kormányváltást? Nyilván most ilyen feszült helyzetben ez most másodlagos, nyilván szurkolok, hogy Orbán jól kezelje ezt a szituációt, csak nekem kicsit alljas húzás ilyen szempontból, hogy még ilyen helyzetben is úgymond politikai hasznot húz... ti mit gondoltok erről?
Szerintem is az ellenzék bele sodorná Magyarországot egy háborúba és ezért nem lesz kormányváltás
Az ellenzék a Nato utasításához lenne hű és nyilván önszántából csak úgy nem küldene katonákat Ukrajnába, mivel ilyet senki sem mondott
28 szavazat
1/8 anonim válasza:
Én MZP-re fogok szavazni, de szerintem hülyeség fegyvereket küldeni, amikor nekünk is alig van... nincs olyan fegyverünk, amiről le tudnánk mondani.
2022. febr. 27. 18:38
2/8 anonim válasza:
Hogy elég rossz válaszlehetőségeket adtál meg.
2022. febr. 27. 18:38
3/8 anonim válasza:
Mondjuk Zay néha igen meggondolatlan nyilatkozatokat tesz, jobb lenne ha ritkábban nyilatkozna.
2022. febr. 27. 18:39
4/8 anonim válasza:
Felelőtlenség ilyet nyilatkozni. Nem volt kiforgatva, mert ezt mondta és nem gondolta végig. De láthatjuk, hogy mas orszagok is meglepik ezt és beleavatkoznak a háborúba, szóval ő csak csatlakozna a libasorba... Orban jól teszi, hogy kimarad belőle mindenképpen.
2022. febr. 27. 18:42
5/8 A kérdező kommentje:
Mivel a Partizán műsorban ezt kérdezték tőle, hogy küldene fegyvereket katonákat Ulrajnába és ő mondta, hogy ha a Nato ezt követeli meg, akkor eleget kell neki tenni. Igen ez kellemetlen kommunikáció, de az hogy önszántából máris küldene katonákat meg fegyvereket, ez hazugság.
2022. febr. 27. 18:48
6/8 anonim válasza:
MZP jobban odafigyelhetne hogyan fogalmaz, mert a fideszes hiénák nemzeti sportot űznek a szavai kiforgatásából. Aki látta az eredeti interjút annak pontosan értenie kell mire gondolt. De még véletlenül sem szabad lehetőséget biztosítani a propagandistáknak.
2022. febr. 27. 18:57
7/8 A kérdező kommentje:
Szerintem akárki lenne a helyében ugyan úgy kiforgatnák a szavait, de ettől függetlenül tényleg jobban oda kéne figyelniük.
2022. febr. 27. 19:09
8/8 anonim válasza:
magyarorszag a NATO tagja!
ezzel jarnak kotelezettsegek is amiket a magyar kormany ratifikalt!!
pofat sulyba es tegyek a kotelesseguket! ne legyenek -(mint most)-arulok!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!