MZP miért akar Magyar katonákat küldeni Ukrajnába?
Azért, mert Orbán nem akar.
Az Ellenzék politikája mindig az, hogy ellentmondani Orbánnak, bármi is mond vagy tesz.
Nem szavazzák meg se az adócsökkentéseket, se a határvédelmet, se a családtámogatásokat, semmit.
Ha rajtuk múlna, most is beavatkoznának a háborúba.
Nem mondott ilyet MZP.
Szakadj le a szennymédiáról.
Azt mondta, hogy a NATO álláspontját kell képviselnünk és követnünk.
Sehol nem mondott ilyet. Pár kormányközeli média állítja...
Ahogy előttem is leírták a NATO álláspontját kell képviselni, amit most Orbán is tesz, csak eddig nem akart...
Kisgyerek.
Olvass utána, mi az értelme és célja a NATO szövetségének. Nem a balosok találták ki.
Illetve, hallgasd meg, mit mondott MZP. Nem mondott ilyet, amit te írsz és a szennymédia állít.
Komoly belinkeltél egy Megafonos videót? Mindent elárul rólad, illetve arról, hogy milyen megbízható forrásokról tájékozódsz. Stefi Déri az egész bandájával együtt a vicc kategóriát képviselik. Ezeket sajnos nem tudom minek nevezzem, mert hírközléshez semmi közük, az holt biztos.
Érthetetlen számomra, hogy bárki is ezeknek be tudjon dőlni. Láthatóan működik a propagandagépezet, ha valamit jól csinál a Fidesz, akkor az ez. Csak sajnos más területen ez nem mondható el. 12 év alatt két kezemen, de lehet elegendő 1 is, amin meg tudom mondani, hogy hány valóban jó intékedése volt, jó kivitelezéssel is!
Lehet utálni vagy támadni MZP-t, nem erről beszélek, de könyörgöm: ne a szavait vágjuk már ki kontextusból vagy forgassuk ki mindenáron. Támadjátok akkor tiszteségesen, ne ilyen gerictelenül! Ja hogy úgy meg alig van mivel? Értem.
Az a gond a fideszes szavazóval, hogy mostanra teljesen elvesztette a kapcsolatát a valósággal. Mint a kérdező.
Ha venné a fáradtságot és meghallgatná, valójában mit mondott a Márky Z., rögtön rájönne, hogy nem mondott soha, sehol olyat, hogy 18 éves gyerekeket küldene meghallni Ukrajnaba. Azt mondta, hogy Nato szövetségesként ki kell állnunk a Nato döntései mellett. De nem. A fideszes szavazónak egyszerűbb a Megafont hallgatni és az origot olvasni. Nem kell közben gondolkodni. Lehet közben hülyeségeket beszélni. Lehet butának lenni.
Csak a hülyegyerekek úgy értelmezik, hogy nem mondott ilyet. MZP azt mondta,hogy ha NATO erre felkéri Magyarországot katonákat küld Ukrajnába.
Az az katonákat küldene Ukrajnába - de sem a NATO sem egyéb módon nem szabad katonákat Ukrajnába küldeni - ki kell maradni a konfliktusból nem úgy ahogyan a baloldal sodorná háborúba az országot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!