Mi lesz szerintetek a 2022-es választás pártlistás eredménye?
Figyelt kérdés
Most, hogy már tudni lehet melyek azok a pártok akik országos listát is állítottak.
A Medián közvélemény-kutató cég (akik általában a legpontosabbak szoktak lenni) mai mérése ilyen eredményekre számít:
Fidesz-KDNP 49%
Ellenzéki összefogás 43%
Mi Hazánk 4%
Kutyapárt 3%
Megoldás Mozgalom (Gattyán pártja) és Normális élet pártja (Gödény pártja): ketten együtt 1%-
2022. márc. 2. 18:55
1/5 anonim válasza:
A COVID már lassan senkit nem érdekel, ez a legrosszabbkor jön az MH-nak, ezért szerintem nem jutnak be. Kb ezt várom, amit a Medián mért, de Gattyánék megugorják az 1%-ot.
2/5 anonim válasza:
Apropó, hamár mi hazánk. Remélem nem kerülnek hatalomra (ami nyílván még viccnek is rossz) mert akkor jönnének ide is nácitlanítani.
3/5 anonim válasza:
Mi Hazánk bejut 8-10% os eredménnyel
4/5 anonim válasza:
Szerintem az összefogás ra sokat tettek, a Mi Hazánka meg keveset! talán a fideszre is sokat tettek 1-2% al, szóval valami ilyesmi lesz szerintem:
Fidesz-KDNP: 48%
Összefogás: 38%
Mi Hazánk: 9%
Kutya Párt: 3%
Egyéb Párt: 2%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!