Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbik Debrecen:Egymillió...

Jobbik Debrecen:Egymillió forintos csúnya beszéd, papírgalacsin dobálás? Sőt:Egymillió forintos hajfestés, vagy órán megszólaló telefon?

Figyelt kérdés

Idézet a Jobbik debreceni programjából:

"a „szociálpolitikai támogatás” kiegészítése a 3. gyermek után, gyermekenként 1 m. Ft-ra, abban az esetben, ha a szülők legalább 2 év folyamatos munkaviszonyt tudnak igazolni, és ha az iskoláskorú gyermekük eleget tesz iskolalátogatási kötelezettségének, továbbá a magatartása legalább "jó","

Az első két kitétellel egyetértek,azzal a kikötéssel,hogy annak is járjon aki most munkanélküli,de korábban folyamatosan dolgozott.A végét viszont nem gondolhatják komolyan...A gyerek magatartás jegyéhez kötni a támogatást...Segítek:változó magatartást NEM csak durva dolgokért adnak.Egyházi iskolában simán ez járhat festett hajért,vagy ha elfelejted kikapcsolni a telefonod órán...

2010. szept. 12. 15:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem vagyok jobbikos, de ez az ötlet tetszik, ha vannak kivételes esetek, pl. valakit leépítés miatt küldtek el és rövid időn belül munkát talált, vagy aktívan keres.

Ha szorgalom jegy megadása úgy működne, mint nálunk gimiben akkor jó lenne. Nálunk volt egy lista az osztályról, ez a tanáraink között körben járt, mindenki adott egy ajánlott jegyet, majd ezeket átlagolták, így jött ki a félévi illetve év végi magatartás és szorgalom jegy. Szerintem sokkal objektívabb, mint amikor csak az osztályfőnök dönt.

2010. szept. 12. 18:06
 12/15 anonim ***** válasza:

"Damon Hill válasza:

tipikus újabb jobbikos hülye ötlet."

Ja, mert a gyermektelen adó sokkal jobb ötlet mi?

Egyetértek vele nagyjából. Még mindíg jobb, mint az eddigiek. Nehogy már ne lehessen kibírni hajfestés nélkül... Egyébként se nehéz azt a "jó" magatartást betartani. Nem is azért járnak iskolába, hogy szórakozzanak, vergődjenek a fiatalok. lehet normálisan, kúlturáltan is. Bár szerintem nem a hajfestés miatt lesz roszabb a magatartás...

2010. szept. 12. 21:20
 13/15 anonim ***** válasza:

már rég ezt kellett volna csinálni...

ha a gyerek nem bír magával ne is kapjanak támogatást... üti a tanárt? vagy rendetlenkedik órán?

támogatom az ötletet így tovább

2010. szept. 12. 23:50
 14/15 anonim ***** válasza:

" Damon Hill válasza:

tipikus újabb jobbikos hülye ötlet."

azt hiszed nem tudjuk csak azért mondod mert a Jobbiké az ötlet?

ugyan már... az ötlet nagyon jó ez lehetne a megoldás a problémák 1 részére

2010. szept. 12. 23:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a tanulmányi átlagához kéne inkább kötni, nem a magatartásához. Akkor végre a primitívebb szülőknek is fontos lenne, hogy tanuljon a gyerek. Az meg hogy 3as a magatartása mert rohangál a folyosón, szerintem elég másodlagos.
2010. szept. 15. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!