Mikor kap végre autonómiát Budapest, hogy Magyarország talpra álljon? Fővárosnak: Győr, Debrecen vagy Szeged.
Budapest az ország szíve? Ja egy fekély inkább! A világ 14. legkorupptabb fővárosa, és több pénz tűnik el ott egy év alatt, mint az egész országban 5 év alatt!
Költözz oda..!
11 évig ott éltem, most meg 2 km-re tőle, nekem mesélhetsz:)
És hogyan gondoltad mindezt? Még mindig nem értem. Kinek és hogyan lesz ez jó?
Győr, Debrecen, Szeged. Csodás helyek, és szép nagy városok, csak rohadt messze vannak az ország másik végétől. Pest nagyjából középen van, tökéletes hely fővárosnak. Ha Debrecen volna a főváros, akkor az volna ugyanilyen korrupt.
Autonómia, ez tetszik :) Tudod egyáltalán, mi az?
18:37-es vagyok
Hozzáteszem, ezek ellenére nem túl jó az elgondolás... hogy nézne ki az ország Debrecen fővárossal? Én szombathelyi vagyok, utazzak Debrecenbe (5-600km), ha a fővárosba akarok menni? Győrrel hasonló a helyzet, az meg az alföldieknek van nagyon messze. Szeged szintén nem jó... valami olyan város kellene akkor, ami mindenki számára könnyebben elérhető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!