Debrecen, napjainkban, ez normális?
Az EU-ban is csak lejáratják az országot!Sok értelmetlen suólam,fröcsög belőlük a gyűlölet.Ez nem a maygyar emberek véleménye és érdeke.Békességre lenne szükség,nem az egymás elleni uszításra! Ez minden pártra érvényes.
Részletezd már légy szíves!
Mivel járatják le az Eu ban az országot? Vagy Kovács a jó nekünk aki semmit nem csinált 5 évig?
Igen a békesség ebben egyetértünk, de úgy hogy az érdekeinket képviseljük és nem úgy hogy megyünk szótlanul a vágóhídra, vagy hogy teljesen alkalmatlan embereket ültetünk az érdekeink képviselete székébe! Vagy ki is uszít? Tudod én Debreceni vagyok, és egy jó kis megemlékezés volt amíg a rendőrök be nem rondítottak. Akkor ki is uszít? Ki fél ?
De kik a videó végén ezek a verőlegények?
Barátom, a kedvedért 3× néztem végig és ott is voltam a helyszínen, de én nem láttam sem, verőlegényeket sem verekedést. Összesen 20 gárdista volt ott, és a többi mind szimpatizáns, többen mint a Kósa beszéden.
Na ez volt lehet a baj!!
A police feliratú emberekről beszélek, akiken nem volt sorszám.
Tudod elnéztem őket, „ a rendőröket”, nekik sincs nagy kedvük ehez a ostoba bohóckodáshoz.
Nem ők a hibásak ezt én úgy láttam és nem élvezik, hanem az állat felsőbb ízlést kinyalni akaró feletteseik.
Azonosítószámot meg egyszerűen nem kapnak.
Én is Debrecenben lakom és engem borzasztóan idegesít, hogy ezek az önjelölt messiások szinte minden este ott szónokolnak a Kossuth téren. Párszor meg is hallgattam Őket, de soha nem mondtak semmi. Csak május elsejei jelszavakat, mint például meg kell szüntetni a munkanélküliséget, meg helyre kell tenni az egészségügyet és hasonlókat. Nem hallottam soha hogy tettek volna bármilyen javaslatot arra hogy is kellene tenni.
A felvételen lévőket nem ismerem, de ismerek(nem a barátaim csak ismerem őket) néhány debreceni gárdistát akik folyton arról beszélnek hogy mi a jó az országnak, meg hogy mit kellene tenni, meg hogy ezt meg azt kellene deportálni mert csak a vérünket szívják. Közben meg mindegyik még a szüleivel él és nincs munkája. Nem azért mert tanul vagy nem kapna munkát hanem túl sokidejét lefoglalja a gyülekezés, és hogy megmondják másoknak hogy kellene élni.
Én is elismerem hogy valami nagyon nincs rendjén ebben az országban, de azt biztos hogy nem úgy kell megoldani, hogy félelmet vagy gyűlöletet keltenek. Ez még sehol sem oldott meg semmit.
A baj az emberekkel van beleértve Titeket és engem is.
Amíg minden probléma miatt másokat okolunk és nem ismerjük fel a saját felelősségünket és azt hogy mi mint egyének mit tehetünk, addig semmi sem fog változni.
Az senkin nem segít hogy fiatalalok összegyülnek és katonásdit játszanak. Én nem tudok semmilyen eredményről amit a gárda eddig elmondhat magáról.
Én is Debrecenben lakom és engem borzasztóan idegesít
Nem értem?
Akkor most fogjuk be a szánkat, ne szervezzünk semmilyen szervezetet, és ne hibáztassunk senkit csak magunkat. ( ezek az instrukcióid) De akkor mitől is változhat valami?
Az a baj szerintem hogy eddig nem szerveződtünk, nincs érdekképviseletünk, nincsenek jogaink és beleszólásunk semmibe. Egyszerűen túl vékony egy embernek a hangja hogy zavaró legyen.
Tudod én semmiről nem tehetek, arról meg végképp hogy elkurták, eladták, az egész országot és nekem nem mond hogy ne követeljem a felelősöket, mert csak egy életem van és annak a minőségét kúrogatják.
Már rég felkellett volna kötni néhányat, mát az elején 1989 ben. Akkor hol tarthatnánk!
Ez nem gyűlölet, csak legyenek már végre felelősök 10 000000 ember sorsáért!
Milyen érdekképviseletre gondolsz ami neked nincs?
Milyen előrelépést jelent az hogy egy csapat gyerek megzavar minden nemzeti ünnepet?
Miért nem az alkotmánybíróságon küzdessz vagy valahol a parlamentben ahol tudsz tenni valamit?
Van lehetőséged mindig képezni magad vagy pártot alapítani.
Ha megválasztanak akkor tudsz segíteni. Nem a céljaid bírálom hanem a módszereket. Mégis milyen eredményt hozhat hogy sok dühös ember gyülekezik az utcán?
A másik dolog az hogy nem lehet valaki felelőssé tenni egész Magyarország sorsáért. Az is hibás aki hatalomra jutatta Őket.Ha Te is közrejátszottál ebben vagy nem tettél meg minden tőled telhetőt ennek a megakadályozására akkor Te is felelős vagy. Ha puskát adsz egy majom kezébe és az lelő valakit nem a majom a hibás.
Szerinted mivel, lenne jobb neked vagy bárkinek ha pár embert megölnek 89-ben? Több lenne a fizetésed? Vagy jobb műsorok lennének a TV-ben?
„Milyen érdekképviseletre gondolsz ami neked nincs?”
Valós szakszervezetekre, (akik a parlamentbe bejáratosak bizonyos pártokhoz) amikor az egyik azt sem mondja hogy fapapucs miközben a tagjai vérét készülnek kiszívni. Civilszervezetekre, akik már 92 ben elmondhatták volna hogy ha így gondoljátok akkor irány az utca. Nem felülről vezérelt rendőrségre.
Egy működő katasztrófa védelemre.
„Milyen előrelépést jelent az hogy egy csapat gyerek megzavar minden nemzeti ünnepet?”
Milyen gyerekről beszélsz? A gárda alapja a 18 év. És nem a nemzeti ünnepeket zavarják meg, hanem a nemzetellenesek ünneplő színjátékát! Már rég lekellett volna mondaniuk, és senki nem zúgolódna.
„Miért nem az alkotmánybíróságon küzdessz vagy valahol a parlamentben ahol tudsz tenni valamit?”
Te miről is beszélsz?
A törvények felett állókkal a törvény erejével kellene küzdeni?
Nem hogy az alkotmány betűin de már minden lapvető emberi normán túlléptek ezek az emberek.
„Van lehetőséged mindig képezni magad vagy pártot alapítani.”
Te tényleg ennyire naiv vagy? Egy párt alapítása sem kevés pénz, de hogy akciózhass ahoz milliárdok kellene. Ha annyira politizálni szeretnék akkor beépülnék egy pártba szorgoskodnék, előre könyökölnék, és igyekeznék az elképzeléseimből minél többet megvalósítani.
„Mégis milyen eredményt hozhat hogy sok dühös ember gyülekezik az utcán? „
És mi is lenne ha senki nem menne az utcára elégedetlenkedni ””jogosan”.
Igen kicsit dühösek is, de szerintem joggal és senkit nem bántanak csak bírálnak. Hova vezetne ha nem tehetnék meg hogy bíráljanak, hiszen az út vissza a diktatúrába!
100 évig uralkodna rajtunk a ballíb banda. És sajnos ez a demokrácia, ha nem emeled fel a hangod akkor mit vársz? Hogy GYF jó útra tér?
„A másik dolog az hogy nem lehet valaki felelőssé tenni egész Magyarország sorsáért”
Nem is egy embert, hanem mindenkit aki ebben részt vett, hovatartozásra tekintet nélkül
Az is hibás aki hatalomra jutatta Őket.Ha Te is közrejátszottál ebben vagy nem tettél meg minden tőled telhetőt ennek a megakadályozására akkor Te is felelős vagy.!
Én soha nem szavaztam rájuk, de nem is ez a fontos.
Emlékszel, nem hozták nyilvánosságra a pénzügyi mérlegünket!( nehogy megzavarja a választásokat)
Apró trükkök százai, és a világgazdaság pénzbősége! Adót csökkentek aztán vissza sőt még magasabbra emelem! Ezek után ki a hibás, aki elhitte a hazugságot vagy akik hazudoztak? Kik a felelősök?
„Szerinted mivel, lenne jobb neked vagy bárkinek ha pár embert megölnek 89-ben? Több lenne a fizetésed? Vagy jobb műsorok lennének a TV-ben?”
Nem vágyom senki halálát de azt hogy hosszú időre leüljön és vagyonát elkobozzák azt igen.
20 év! Ha úgy vezették volna az országot ahogy nem és csak évente 1500milliárdal nőtt volna a nemzeti vagyon ami 5% növekedés, és ha nem a saját zsebre privatizáltak volna el közel 100 000 milliárdot az az
130 000 milliárból csak osztogattak volna és nem a gazdaság fejlődésére fordítják és nem lopnak és nem pocsékolják a mi pénzünket a lopásuk feltételeinek megteremtésére. ( a feltétel megteremtése sok esetben akár a 5-10× ese is a lopott pénznek) Akkor ma az a nyugdíjas aki 70 000 kap az legalább 150 000 kapna.
A minimálbér legalább 180 000 lenne. Csak ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!