Nem gáz hogy a Sberbank törölte facebook oldalait?
Figyelt kérdés
Néztem az osztrákot semmi, nézném a magyart a böngészőben még elérhető a linkje de nincs már ilyen oldal.
Így hogy akarják ügyfeleiket tájékoztatni?
#Ennyitszamitnektekazugyfel
2022. márc. 2. 12:41
11/13 A kérdező kommentje:
“ Tessék, adekvát választ kaptál!
Gondolom nem Sberbank ügyfél vagy, csak okoskodni akartál, de ha mégis ügyfél vagy, akkor postai úton úgyis megkapsz minden hivatalos értesítést! A hiteltörlesztéssel kapcsolatban is meg a betétkifizetéssel kapcsolatban is.
Mindent ami téged érint és amiről tudnod kell!”
Nagy a mellényed tudsz róla? Írtam hogy nem vagyok ügyfél, csak kérdeztem, demokratikus jogommal mertem kérdésemet kiírni. A kommenteket le lehet tiltani JÓ REGGELT!
2022. márc. 4. 13:05
12/13 anonim válasza:
11 Mi értelme van egy már nem létező cég oldalát fenntartani, ha nem lehet kommentelni és válasz sem érkezne a cégtől a kommentekre?
13/13 anonim válasza:
Amúgy a Sberbank online oldala még él és ott van fenn tájékoztató. nem csak a felszámolásáról, hanem a kifizetésről is és azóta még egy tájékoztató is megjelent a hiteleseknek. Szóval az fb oldal semmit nem számít a hivatalos dolgokat nem ott közlik, hanem a Sberbank oldalán, az MNB oldalán és az OBA oldalán. Szóval mindenről tájékoztatva vagyunk volt ügyfeleik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!