Nem gáz hogy a Sberbank törölte facebook oldalait?
Néztem az osztrákot semmi, nézném a magyart a böngészőben még elérhető a linkje de nincs már ilyen oldal.
Így hogy akarják ügyfeleiket tájékoztatni?
Írok egy példát.
Ha neked lenne egy céged, amit globális szankciókkal szándékosan tönkretesznek, akkor mit tudnál mondani az ügyfeleidnek?
“ Ha neked lenne egy céged, amit globális szankciókkal szándékosan tönkretesznek”
Sberbank orosz állami bank, kormány bankja.
Visszakérdezek.
Putin hadserege lerohant egy országot rengeteg károkkal, civilek halnak meg, nem érdemelt szerinted szankciókat?
5 Egyébként nem válaszoltál a kérdésemre, bár tulajdonképp költői volt.
Kérdésre nem visszakérdezni kell, hanem először válaszolni.
“ Kérdésre nem visszakérdezni kell, hanem először válaszolni.”
Ne terelj barátom. Tudod jól hogy válaszoltam.
“ Ha neked lenne egy céged, amit globális szankciókkal szándékosan tönkretesznek, akkor mit tudnál mondani az ügyfeleidnek?”
A Sberbank állami bank, nem olyan mint a city, UniCredit,Lloyds…Mi az hogy szándékos?! Valamilyen szankciót csak ki kell találni, vagy te hagynád hagy hadjáratozhasson, a nyugat egyszer ezt elszúrta mert kesőn ébredt hogy van egy német Napoleon aki hitegette hogy leáll, nem állt le…
Egyáltalán nem "gáz". Ez amúgy is nagyon komolytalan kifejezés ilyen témához, de semmi rossz nincs abban, hogy törölte.
Sőt, inkább jó!
Semmi szükség arra, hogy kommentelők a véleményüket előadják úgy mintha tény lenne és akarva vagy akaratlanul félre tájékoztassanak ügyfeleket.
Olyan ügyfeleket akik nem tudják, hogy hivatalos helyről kellene tájékozódni.
A Sberbank honlapjára felkerültek és fel is fognak kerülni a hivatalos információk.
Kizárólag a végelszámoló PSFN jogosult döntést hozni bármiben.
A netezők okoskodása, meg az "én azt hallottam" meg, hogy szerinte mire mi a megoldás és mindenféle homályos példákkal alátámasztja, nem segít, éppen, hogy árt.
Egyébként pedig aki érintett az hivatalos értesítést fog kapni személyre szólóan.
A Sberbank honlapja illetve az MNB honlapja pedig mindenki számára elérhető.
A Facebook egy külföldi magáncég, semmi szükség bevonni.
Tessék, adekvát választ kaptál!
Gondolom nem Sberbank ügyfél vagy, csak okoskodni akartál, de ha mégis ügyfél vagy, akkor postai úton úgyis megkapsz minden hivatalos értesítést! A hiteltörlesztéssel kapcsolatban is meg a betétkifizetéssel kapcsolatban is.
Mindent ami téged érint és amiről tudnod kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!