Most mi történik a Sberbankos hitelemmel?
Figyelt kérdés
Egy másik bank fel fogja vásárolni valahogy ezeket, és kapok egy értesítőt, hogy holnaptól másnak tartozok?2022. márc. 2. 10:49
2/9 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám. Mindenki csak a betétesekről beszél, a hitelesekről nincs információ.
Nekem most kellene utalnom, te utalsz, kérdező?
3/9 anonim válasza:
Higgyétek el, jobban jártok, ha utaltok. A jelen helyzettől függetlenül ki kell fizetni a hiteleket. Ha most nem utalod el a részletet, akkor még késedelmi pótlékot és egyebeket is rátok húzhatnak. Szóval utaljatok, a saját érdeketek.
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem a Sberbankos számlámról veszi le minden hónapban automatikusan, ezért nem tudom mi lesz, de majd gondolom tájékoztatnak.
2022. márc. 2. 15:50
5/9 anonim válasza:
Nekem van egy külön számlám, arra utalok minden hónapban.
6/9 LidoKain válasza:
Elméletileg nem működnek a Sberbankos számlaszámok mától.
7/9 anonim válasza:
Sok helyen kint van hova kell addig is utalni amíg nincs rendezve a helyzet
8/9 anonim válasza:
Minden adósnak 1 bizonyos szamlaszamra kell elutalnia az aktuális törlesztőrészletet, közleményben a szerződésszámmal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!