Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit tegyek, ha a fogadott...

Mit tegyek, ha a fogadott ügyvéd nem foglalkozik a hitelemmel?

Figyelt kérdés
Autó-hitel ügyben ügyvédet fogadtam 2 éve! Hiába keresem, személyesen, telefonon, sms-ben nem reagál! Kifogásokat talál, hogy ellopták az aktáimat! Gondoltam, bejelentem a kamaránál! Szerintetek mit kellene tennem? Visszakövetelhetem a befizetett összeget? (150 000.-ft.)

#átverés #ügyvéd #pénz-visszakérés #panasztevés
2016. márc. 20. 21:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy szedje össze magát, vagy feljelented, keresel egy másik ügyvédet és bepereled vele!
2016. márc. 20. 23:05
 2/2 QUOVADIS1111 ***** válasza:
Írásban jelentsd be neki, hogy a megbízást azonnali hatállyal felmondod (tértivevényes levélben add fel), legyen benne, hogy 15 napon belül számoljon el a munkadíjjal és adja át az iratokat. Várd meg, mi történik, a 16. napon menj a kamarához a tértivevénnyel és a levél másolatával. Közben keress egy másik ügyvédet.
2016. márc. 29. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!