Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az mit mond el a hazai LMBTQ-r...

Az mit mond el a hazai LMBTQ-ról, hogy előbb segítene a meleg ukrán menekülteken, mint a heterókon?

Figyelt kérdés

Kisebb botrány lett ebből és szerintem jogosan, mert nem csak ostoba húzás, de messze erkölcstelen is különbséget tenni éppen otthontalanná való emberek közt nemi alapon, miközben épp ők azok akik az ilyesmi ellen küzdenek.

Ami külön felháborított, hogy a felzúdulás hatására kiegészítették posztot, amiben tudatlannak nevezték azokat, akik számon kérték rajtuk ezt az a nácinak szerintem bőven nevezhető eljárást.

Lehet megkülönböztetéssel küzdeni a megkülönböztetés ellen?

2022. márc. 1. 12:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Két kérdés felett elsiklottál:

1. Számon kérted-e a magyar bélyeggyűjtőkön, hogy nem oldják meg egyszemélyben az ukrán válságot? Miért tartogatod a farizeusságodat a melegekre?

2. Te személy szerint mivel segíted az ukrán menekülteket? Nekem például eszembe sem jutott volna kifejezetten az LMBT ukránokat támogatni, ha nem teszed fel ezt a kérdést. Addig csak általános jótékony szervezeteknek küldtem. Köszönöm is, hogy felhívtad a figyelmet, egy csoportra, amit az átlagnál is jobban sújthat egy ilyen háború. Hálásan köszönik neked azt az 5000 forintot.

2022. márc. 2. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!