Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meleg pároknak nagyobb eséllye...

Meleg pároknak nagyobb eséllyel lesz meleg a (nevelt) gyerekük?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=CTTYwhZ7948

Itt mindkét szülő transznemű és a 3 gyerek közül mindhárom transznemű lett.

2022. febr. 21. 22:35
A kérdező szavazást indított:
Igen, jó eséllyel az lesz
Nagyobb az esély, hogy az lesz de nem biztos
Biztos, hogy nem lesz az
37 szavazat
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
89%
Mindennapi LMBTQ kérdésünket add meg nekünk ma!
2022. febr. 21. 22:39
 2/34 anonim ***** válasza:
98%

Mi lett volna, ha felvetted volna azt a lehetőséget is a válaszok közé, hogy nem lesz nagyobb eséllyel az, de lehetséges? Így komolytalan a kérdés.

Kérdező, én meg olyanról hallottam, hogy egy konzervatív családban mindkét gyerek meleg lett. Előfordul az ilyesmi, igaz ritka.

2022. febr. 21. 22:44
 3/34 A kérdező kommentje:

2, tehát szerinted a videóban látott eset az valami ritkaság?

Adott két transz szülő, mint a három gyerek hasonló módon ferdült. Ez szerinted pusztán csak véletlen?

2022. febr. 21. 22:52
 4/34 anonim ***** válasza:
98%
#3: Igen, ez pusztán csak véletlen és igen, ritkaság. Sok furcsaság van a világban, 8 milliárdan élünk a Földön. A legfanatikusabb országokban és a legszigorúbb országokban is előfordulhatnak melegek, akár testvérek is.
2022. febr. 21. 22:56
 5/34 A kérdező kommentje:

Értem... hát én nem hiszek az ilyen véletlenekben :D. Érdekes, hogy te mindne kétséget kizáróan állítod, hogy ez csakis véletlen lehet. Na meg "elszigetelt eset".

https://www.youtube.com/watch?v=mXLEoiOHpdo

Hopp, itt is pont nonbináris vagy mi lett a két transz szrülő gyereke... micsoda véletlenek!

2022. febr. 21. 23:41
 6/34 anonim ***** válasza:
98%

#5: Te ezekre vadászol? :D Ha keresek én meg találok olyat, ahol a gyerek megette a szüleit, vagy ahol beleszeretett egy lóba. Attól ez még nem lesz szokványos.

De ha ilyen jól tudod, akkor nem értem miért teszel fel erről kérdést, úgysem fogadsz el más választ, mint ami a te fejedben van.

2022. febr. 21. 23:48
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Amikor korábban feltetted a kérdést akkor is leírtam, de megpróbálom mégegyszer: 2 gyerek van, nem 3 és az egyik valóban nem binárisként azonosítja magát, de a kisebbiket nem nélkül nevelik, hogy majd később ő mondhassa meg a nemét. (Szóval nem feltétlenül transznemű)

Akit a harmadik gyereknek néztél, ő nem gyerek, hanem az egyik szülő, mivel hárman vannak, poliamor kapcsolatban.

Szóval vagy tanulj meg angolul, vagy ne próbálj angol videót használni bizonyítékként.

2022. febr. 22. 06:54
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Multkor is errol kerdezett!

A videoban szereplo nevelo szulok ugy nevelik a gyerekeiket hogy nem nevezik meg a nemuket. Csak a kerdezo nem tud angolul. De multkor is el lett magyarazva neki, szoval vagy ennyire rossz a memoriaja vagy a magyar se megy neki.

2022. febr. 22. 07:45
 9/34 anonim ***** válasza:
12%
egyik gyereknek se kívánok olyan buntetést,hogy meleg vagy transz szulok gyereke legyen.szerinettem nem normális.ebben egyet értek a kormánnyal az apa igenis férfi az anya igenis nö,nincs mit ezen szépiteni ez van és kész
2022. febr. 22. 10:03
 10/34 anonim ***** válasza:
4%
Oroszországban ha Lmbq lobbi vagy ehezz hasonlo propagandák népszerusitése folyna gépfegyvert ragadnának
2022. febr. 22. 10:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!