Meleg pároknak nagyobb eséllyel lesz meleg a (nevelt) gyerekük?
https://www.youtube.com/watch?v=CTTYwhZ7948
Itt mindkét szülő transznemű és a 3 gyerek közül mindhárom transznemű lett.
Mi lett volna, ha felvetted volna azt a lehetőséget is a válaszok közé, hogy nem lesz nagyobb eséllyel az, de lehetséges? Így komolytalan a kérdés.
Kérdező, én meg olyanról hallottam, hogy egy konzervatív családban mindkét gyerek meleg lett. Előfordul az ilyesmi, igaz ritka.
2, tehát szerinted a videóban látott eset az valami ritkaság?
Adott két transz szülő, mint a három gyerek hasonló módon ferdült. Ez szerinted pusztán csak véletlen?
Értem... hát én nem hiszek az ilyen véletlenekben :D. Érdekes, hogy te mindne kétséget kizáróan állítod, hogy ez csakis véletlen lehet. Na meg "elszigetelt eset".
https://www.youtube.com/watch?v=mXLEoiOHpdo
Hopp, itt is pont nonbináris vagy mi lett a két transz szrülő gyereke... micsoda véletlenek!
#5: Te ezekre vadászol? :D Ha keresek én meg találok olyat, ahol a gyerek megette a szüleit, vagy ahol beleszeretett egy lóba. Attól ez még nem lesz szokványos.
De ha ilyen jól tudod, akkor nem értem miért teszel fel erről kérdést, úgysem fogadsz el más választ, mint ami a te fejedben van.
Amikor korábban feltetted a kérdést akkor is leírtam, de megpróbálom mégegyszer: 2 gyerek van, nem 3 és az egyik valóban nem binárisként azonosítja magát, de a kisebbiket nem nélkül nevelik, hogy majd később ő mondhassa meg a nemét. (Szóval nem feltétlenül transznemű)
Akit a harmadik gyereknek néztél, ő nem gyerek, hanem az egyik szülő, mivel hárman vannak, poliamor kapcsolatban.
Szóval vagy tanulj meg angolul, vagy ne próbálj angol videót használni bizonyítékként.
Multkor is errol kerdezett!
A videoban szereplo nevelo szulok ugy nevelik a gyerekeiket hogy nem nevezik meg a nemuket. Csak a kerdezo nem tud angolul. De multkor is el lett magyarazva neki, szoval vagy ennyire rossz a memoriaja vagy a magyar se megy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!