Meleg pároknak nagyobb eséllyel lesz meleg a (nevelt) gyerekük?
https://www.youtube.com/watch?v=CTTYwhZ7948
Itt mindkét szülő transznemű és a 3 gyerek közül mindhárom transznemű lett.
Én leszbikus vagyok, és szívesen fogadnék örökbe olyan gyereket, aki maga is meleg/leszbikus.
12-13 évesen már elkezdi érezni ezt az ember, ha mondjuk egy ilyen gyerek erre épp a gyerekotthonban jön rá, meg nehezebb dolga lenne, mintha legalább család lenne mögötte. De nekem aztán olyan mindegy lenne, hogy heteró/meleg a gyerekem, csak tartós, bizalmon alapuló párkapcsolatot tudjon kiépíteni, ne az egyéjszakás legyen neki az alap, mint sok mai tizenévesnek...
Nem lesz azért LMBTQ a gyerek mert a szülei is azok. A videóban látott helyzet csak annyi, hogy a szülők idióták és úgy nevelték a gyereket hogy ELHIGGYÉK hogy azok (valójában nem azok, csak szülői manipulálás az egész)
Valójában teljesen független a szülőktől hogy ki lesz hetero vagy meleg. Erre pont van 3 példám, mindegyik személyes eset
1.: Egyik barátném pánszexuális. Az apja biszex, viszont az apja erre csak akkor jött rá miután a lánya már egy jó ideje tisztában volt a maga szexuális irányultságával. Ennek a lánynak van egy öccse, aki hetero
2. Van egy hetero barátom, akinek biszex anyja van. Hogy tud-e errőlba srác, nem tudom, de a lényeg ugyanaz.
3. És akkor itt vagyok én magam is, pánszexuális és transznemű. A szüleim konzervatív, hetero emberek, a nevelésem pedig valójában enyhén homofób volt mindig is.
Nekem a tapasztalataim bizonyítják hogy semmi köze sincs a nevelésnek vagy a szülőknek a gyerekük szexualításához/neméhez. Az, hogy a videóban szereplő család ilyen, csak a barom szülők tehetnek. Mármint, ott egy konkrét kisgyerek aki alig van meg 9 éves. Ennyi idősen az ilyet képtelenség tudni, innét látszik hogy valójában ez csak manipuláció eredménye, hogy a gyerek úgy nőjjön fel hogy már az elején el van ültetve a fejében hogy ő az. Nekem ennyi elég hogy feltételezzem a többi gyerekkel is ezt tették anno.
"Nem lesz azért LMBTQ a gyerek mert a szülei is azok."
Valóban nem, melegnek születik, LMBTQ pedig a propagandától lesz.
"12 te nem gyereket keresel, hanem barátot."
Persze, majd te jobban tudod nálam 😂 Egyébként direkt gondolkodom idősebb gyerek örökbefogadásán, mert a fiatalabbakért hosszú sorokban állnak a heteró házaspárok. 32 éves gimnáziumi tanárként, 8 év tanítási tapasztalattal valószínűleg jobban ismerem ezt a korosztályt nálad, jobban tudom, mi foglalkoztatja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!