Meleg pároknak nagyobb eséllyel lesz meleg a (nevelt)
gyerekük?
21/34 Igen de nem válasza:
XDDD istenem ez az ember
Az LMBTQ nem lehet politikai szervezet. Nincs ilyen párt, civil szervezet, nonprofit cég, semmi. Az, hogy vannak olyanok amelyek ezt a szót *is* tartalmazzák már másik téma
Ha pedig lenne is, kommunista aligha lenne. A kommunizmus alatt eléggé rossz helyzetben voltak a melegek, pont hogy elnyomták őket. Ideológiailag pedig a legtöbb ilyen felfogású ember liberalista ugye, ami máris kizárja a kommunizmus lehetőségét tekintve hogy az egy keményen autokrata rendszer. Az előttem lévő válaszoló pedig azért eléggé kihangsúlyozta hogy a legtöbb dologban pont nem ért egyet az LMBTQ közösség javával.
Az okoskodás meg ész nélküli dobálózás a szavakkal és kifejezésekkel, na az megy...🤦♀️
2022. febr. 22. 19:10
"homoszexualitás pedig egy hajlam."
Es?
2022. febr. 22. 20:30
Basszus, mitől lenne az LMBTQ "mozgalom" kommunista? Milyen hasonlóság van az elveik (pl. a leszbikus, meleg, biszex, transz, stb. emberek elfogadása) és a marxizmus/leninizmus/sztálinizmus elvei között?
2022. febr. 23. 10:00
Kérdező, ha egyszerűen csak nyomod a saját elmaradott és agymosott ideológiádat, akkor minek teszed fel a kérdést? Leírta itt a többség amivel teljesen egyetértek, hogy semmilyen befolyással nincs egy gyerekre a szülei szexuális orientációja. Ha egyszerűen csak írod a homofób szarságaidat akkor minek vagy kíváncsi az emberek véleményére? Úgy látom hálistenmek már Magyarországon is többségbe normálisan gondolkoznak az emberek
2022. febr. 23. 14:03
25/34 anonim válasza:
Ahogy én tudom, manapság a homoszexualitás azért van jelen egy embernél, mert az első szexuális tapasztalata, élménye, egy férfihoz köthető. Ezért szerintem igenis nagyobb eséllyel jelentkezik ez az identitás meleg szülők által nevelt embereknél.
2022. febr. 23. 17:58
"Ahogy én tudom, manapság a homoszexualitás azért van jelen egy embernél, mert az első szexuális tapasztalata, élménye, egy férfihoz köthető."
Nos, engem heteró szülők neveltek, (lány vagyok) és az első szexuális élményem az, mikor 12 éves koromban felelsz-vagy-mersz-nél egy fiú megcsókolt. Mégis a lányokat szeretem...
2022. febr. 23. 18:05
27/34 anonim válasza:
Már feltetted legalább egyszer ugyanezt a kérdést. És nem, egyik gyerek sem transznemű a példádban, csak úgy nevelik őket, ha véletlenül azok lennének, ne legyen probléma. Nem értek egyet ezzel sem teljesen, de kevésbé káros mint gyűlöletre nevelni valakit.
2022. febr. 23. 23:17
28/34 A kérdező kommentje:
27 - dehát micsoda véletlen, egyik sem vallja magát se fiúnak vagy lánynak, csak nonbináris stb. degeneráltnak. Ez ugye véletlen, két szintén hasonló módon degenerált szülővel?
29/34 A kérdező kommentje:
25 - egyébként ez a tudományos álláspont, így van.
30/34 anonim válasza:
Azért, mert így nevelik őket. Még mindkettő kicsi, majd eldöntik ha idősebbek lesznek, pont ez a lényege. Te nem akarod értelmezni, vagy csak buta vagy?
2022. febr. 23. 23:28
Kapcsolódó kérdések: