Kedves fideszesek, tisztában vagytok vele, hogy hány fideszes vagy fidelitas tag van, aki titkoltan meleg és a bel/külügyben igen magas pozíciót is tölt be? Komolyan azt gondoljátok, hogy nincs az a bizonyos csontváz a szekrényben?
Ezt most nem értem...
Hát a balliberális oldal akkor mégsem olyan elfogadó?
Vagy ha a DK ban, vagy Momentumban is ez van, akkor az még nem baj??
3#
És?
De, ők legalább tudják,hogy erkölcstelen, abnormális, amit csinálnak.
3# "homofóbtörvényt és az egyéb melegellenes intézkedések"
Na , ebből egyik sem igaz!!
Mitől lenne "csontváz a szekrényben" csak mert valaki meleg? Úgy tudom mindenki azzal dug akivel akar.
A törvényt meg légyszi olvasd el. Azt tiltják, hogy civil szervezetek a suli benjenek (ezt nem tudom miért nem tették meg korábban)és a reklámozását. Ha bekapcsolod a tv-t tudhatod, hogy totál kamu, hogy meleg karakteres filmek nem mehetnek (pl modern család napközben megy,nincs miatta gond)a sokat emlegetett Harry Potter korábban is csak este volt a tv-ben, az már rég korhatáros volt mert a kicsiknek ilyesztő lehet a baziliszkusz stb.
1-es
Szájernek miért nem szóltak róla, hogy nem tiltja semmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!