Az itteni "haladó" liberálisok miért csinálják ezt az álsajnálkozást Ukrajna iránt?
Amikor felgyújtották az ukránok a beregszászi magyar kúltura házát,amikor megrongálták a Vereczkei emlékművet,amikor 20.századi módszerekkel a nyelvtörvényt megszavazták és legitimálta az ukrán parlament.. Hol voltak az itteni igen sajnálkozó libbantok?
Vagy az nem számít, mert magyarokat ért atrocitás?
38 mi mikor voltunk ex szovjet ország? magyarország mindig is gyarmat-szintű féleség volt jobban mondva provincia ellenben ukrajna rendesen orosz terület volt!
40 sajnos nem mert náluk is a nemzeti biztonság a tét... éppen ezért nem akarnak az orosz katonák sem harcolni... a lényeg a lényeg hogy mindenki sáros és itt az usa az agresszor! putyin nem ártatlan de itt nem ő volt az agresszor én csak ennyit mondtam!
43 mondod ezt úgy hogy őseim mindkét ágról megtapasztalták a holokausztot! :S
a nato és usa nem támadta meg de meg készülte! itt csak te hazudsz max nem gondolkodsz rendesen! ahogy mondtam egyik oldalt sem támogatom de lássunk tisztán! usa kiközvetíti a háborúkat! a képlet ugyan az mint a kubai atomválság! csak most szerepet cseréltek!
a dupla gondol sajnos egy általános dolog! mindenkinek vannak olyan gondolatai amiket egyszerre szeret és utál...
az ilyen nyomorékok mint én nem támogatták hitlert mert mondom déd nagyszülők a táborokban voltak...
addig sírj mert a magyar már döntött és minden jel arra utal hogy az oroszokkal fogunk haverkodni! ha lesz egy europára kiterjedő háború akkor velük együtt fogunk harcolni! szokj hozzá ehhez!
oldaltól függetlenül én még ekkor sem akarok EMBERT ÖLNI! érted amit mondok? nem meg halni nem akarok (azt sem) hanem háborúban embert ölni!
ti csak a háborútól féltek én a saját lelkemet akarom óvni mert lényegtelen hogy önvédelem örökre megfogsz változni! hajrá libsik!!! ha az orosz nem szálja meg majd az usa fogja! ahogy minket meg akar majd miután orosz pártiak leszünk!
Megkészülte, meg hát... ekkora faszs@got.
Oroszország semmilyen közvetlen fenyegetést nem érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!