Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az itteni "haladó" liberálisok...

Az itteni "haladó" liberálisok miért csinálják ezt az álsajnálkozást Ukrajna iránt?

Figyelt kérdés

Amikor felgyújtották az ukránok a beregszászi magyar kúltura házát,amikor megrongálták a Vereczkei emlékművet,amikor 20.századi módszerekkel a nyelvtörvényt megszavazták és legitimálta az ukrán parlament.. Hol voltak az itteni igen sajnálkozó libbantok?

Vagy az nem számít, mert magyarokat ért atrocitás?

2022. febr. 27. 15:14
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
63%
#39 Komcsi vagy kérdező!
2022. febr. 27. 18:33
 42/51 anonim ***** válasza:
31%

38 mi mikor voltunk ex szovjet ország? magyarország mindig is gyarmat-szintű féleség volt jobban mondva provincia ellenben ukrajna rendesen orosz terület volt!

40 sajnos nem mert náluk is a nemzeti biztonság a tét... éppen ezért nem akarnak az orosz katonák sem harcolni... a lényeg a lényeg hogy mindenki sáros és itt az usa az agresszor! putyin nem ártatlan de itt nem ő volt az agresszor én csak ennyit mondtam!

2022. febr. 27. 18:41
 43/51 anonim ***** válasza:
30%
#42 Hazudsz! Putyin megszállt egy országot! A NATO és USA nem támadta meg Oroszországot! Megy a dupla-gondol rendesen! Az ilyen nyomorékok támogatták Hitlert is amikor megtámadta Lengyelországot! Aztán amikor megszálláták Magyarországot akkor meg már sírt a szájuk!
2022. febr. 27. 19:24
 44/51 A kérdező kommentje:
43 A nyomorék csak te vagy ha nem látod azokat az ukrán előzményeket amellyek a háborúhoz vezettek.
2022. febr. 27. 19:41
 45/51 anonim ***** válasza:
0%

43 mondod ezt úgy hogy őseim mindkét ágról megtapasztalták a holokausztot! :S

a nato és usa nem támadta meg de meg készülte! itt csak te hazudsz max nem gondolkodsz rendesen! ahogy mondtam egyik oldalt sem támogatom de lássunk tisztán! usa kiközvetíti a háborúkat! a képlet ugyan az mint a kubai atomválság! csak most szerepet cseréltek!

a dupla gondol sajnos egy általános dolog! mindenkinek vannak olyan gondolatai amiket egyszerre szeret és utál...

az ilyen nyomorékok mint én nem támogatták hitlert mert mondom déd nagyszülők a táborokban voltak...

addig sírj mert a magyar már döntött és minden jel arra utal hogy az oroszokkal fogunk haverkodni! ha lesz egy europára kiterjedő háború akkor velük együtt fogunk harcolni! szokj hozzá ehhez!

oldaltól függetlenül én még ekkor sem akarok EMBERT ÖLNI! érted amit mondok? nem meg halni nem akarok (azt sem) hanem háborúban embert ölni!

ti csak a háborútól féltek én a saját lelkemet akarom óvni mert lényegtelen hogy önvédelem örökre megfogsz változni! hajrá libsik!!! ha az orosz nem szálja meg majd az usa fogja! ahogy minket meg akar majd miután orosz pártiak leszünk!

2022. febr. 27. 20:11
 46/51 anonim ***** válasza:
94%

Megkészülte, meg hát... ekkora faszs@got.

Oroszország semmilyen közvetlen fenyegetést nem érte.

2022. febr. 27. 20:19
 47/51 A kérdező kommentje:
46 Te már csak tudod,mint gyk-s libbant "értelmiségi".
2022. febr. 28. 09:13
 48/51 anonim ***** válasza:
94%
Aki ilyen szavakat használ, mint "libbant", azt már eleve nem lehet komolyan venni.
2022. febr. 28. 11:02
 49/51 anonim ***** válasza:
46%
38)Magyarország nem ex-szovjet állam.
2022. febr. 28. 13:01
 50/51 anonim ***** válasza:
100%
#45 Oroszország támadta meg és pénzelte a szeparatistákat évek óta, hogy ne tudjon csatlakozni a NATO-hoz Ukrajna. Mert ha ez megtörténne, akkor nem foglalhatná el az országot és az ukránok a földgázukkal megszűntethetnék az oroszoktól való gáz függést Európában. Ezért támadott Putyin, a gáz miatt! Érdekes , hogy a szeparatisták és épp a gázlelőhelyeken kezdtek el lázongani (Krím-félsziget, Donbas). Gyakorlatilag ugyanazt a forgatókönyvet játszotta el Putyin, mint az orosz-grúz háborúban, fel kéne ébredni végre és kivenni Putyin szerszámát a szádból!
2022. febr. 28. 13:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!