Szerinted jo vagy rossz otlet volt az hogy Orban nem kert NATO segitseget Magyarorszagra?
#4 cserébe majd békésen vonulnak be hozzánk az oroszok. Megint.
Csak mostmár az krszág egy jó nagy része éltetni fogja.
09:12
Akinek tetszik az marad és majd tapsikol esti hírekben mikor Putin benne lesz, azt híve hogy Putin hallja a tv-n keresztül. Megkapják amit akartak, nem lesz LGBTQ, lesz helyette diktatúra, propaganda. Megéri vajon?
#6 hát.. én azt mondom mindenkinek csak addig volt nagy a szája, hős magyar őseinkre hivatkozva amíg nem volt valós veszély, fenyegetettség. Mára annyira megnyomorodott az ország, szellemileg, lelkileg, gazdaságilag, morális, mindenhogy, hogy elég nekik orbán személyikultusza. Nem akarnak a valóságban élni. Meg is értem ha kivénhedt a magyar nép. Ez van.
Mellékesen, én gyerekként és igazából a mai napig, 24 évesen nem értettem ezt a trianon/nagy magyar/hős haza szerető mániát, persze csak azt, amit erőszakkal nyomatnak és akik "keménykednek" és mindig röhögtem, hogy ha eljönne ismét az idő akkor változna a helyzet.
Hát ez most sok embernél bebizonyosodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!