Az itteni "haladó" liberálisok miért csinálják ezt az álsajnálkozást Ukrajna iránt?
Amikor felgyújtották az ukránok a beregszászi magyar kúltura házát,amikor megrongálták a Vereczkei emlékművet,amikor 20.századi módszerekkel a nyelvtörvényt megszavazták és legitimálta az ukrán parlament.. Hol voltak az itteni igen sajnálkozó libbantok?
Vagy az nem számít, mert magyarokat ért atrocitás?
"Itt nem egy rossz van hanem mindenki az azonban Putyin jelenleg politikailag korrekt lépéseket tett!"
A mondatod első fele még rendben lenne, a hiányzó vessző utáni második tagmondatod azonban felfoghatatlan. Szóval szerinted a 21. században a háború korrekt lépés? Normális vagy te?
21 az korrekt lépés hogy USA és a NATO be akarta keríteni atom rakétákkal Oroszország határait? Hallgatlak? 🙃
Nem erkölcsi korrektségről beszélek hanem politikai korrektségről! Sajnos elkerülhetetlen lett a helyzet mert az USA terjeszkedni akar nagyon…
21 Ha a szép szó nem segít csak ez marad, de legalább Putyin figyelmeztetett.Az korrekt volt hogy az USA mindenféle figyelmeztetés nélkül ledobta az atomokat japánra? Az ottani civil lakosság évtízedekig tartó sugármérgezése korrekt volt?
Beleavatkozni Vietnám és Irak belügyeibe korrekt volt? Annyira szánalmas ez a kettősmérce nálatok hogy már nekem van szekunder hányingerérzetem tőletek.
Ukrajnában nincsen 80%-ban oroszok lakta terület. A Donyeck-medencében és Luhanszkban is csak 38 és 39% az oroszok száma.
Sosem akarta az USA bekeríteni atommal az Oroszország határait. Sőt, Ukrán miniszterek évekig jártak az ENSZ és az USA nyakára, hogy valamit legyenek már kedvesek lépni.
Kedvesei, te kegyetlenül bezabáltátok a ruszki propagandát!
25 akkor a NATO miert volt ott had gyakorlaton?
Az meg hogy te leírod ezt bizonyíték nélkül akkor annyit ér mint amit én írtam! Bizonyítsd és akkor többet fog érni… mert én is mondhatom hogy bezabáltad a libsi propagandát! Amugy Amerika akkor most ugyan olyan bűnös sőt rosszabb mert ő 20 évig csinalta ezt nem pedig 1-2 hétig!
27 inkabb igy mond! A feleségem embereket ölt ezért én is megoltem! Igy már korrektebb!
Ettől függetlenül ami most történik Oroszország részéről az defenzív jellegű mert a határoknál akart a NATO rakétákat felállítani! Valamint megszegték a szerződést amiben nincs NATO volt szovjet országokban!
Ennyit erről…
Nem menti fel a bűnt de ettől még az USA NATO és Ukrajna aki kezdte… az hohy már mi lesz az már a történelem fogja eldönteni
Jól van balázska menj szépen aludni,olyan sötét vagy fiam mint egy ókori borospince 40 méterrel a föld alatt.
Amúgy ugyanaz a helyzet mint a kubai válságnál,az USA jogosan védte a hatalmi közvetlen szféráját egy idegen hatalommal szemben. Oroszország szintén nagyhatalom nyilván nem fogja megengedni Ukrajna nyugati pozíciónálását ahogy az USA sem engedné Mexikónak hogy oda az oroszok bázist telepítsenek. Miért ilyen baromi nehéz ezt felfogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!