Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki Zay hogy képzeli, hogy...

Márki Zay hogy képzeli, hogy katolikusnak hazudja magát, de támogatja a melegházasságot, ami bűnös életforma? Ez ellentmondás. Akkor mondja magát pogánynak.

Figyelt kérdés
2022. febr. 27. 10:15
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy MZP ilyen birka. De a másik kedvencem az, amikor az egyszeri ateista-narkós liberális előlépteti magát teológusnak, és vallástörténésznek, majd előírja, hogy a keresztények hogyan viselkedjenek.
2022. febr. 27. 10:32
 12/41 A kérdező kommentje:
Hajat vágatni? Hogy jön ide? Sehogy.
2022. febr. 27. 10:36
 13/41 anonim ***** válasza:
34%

Felőlem mehetsz a papodhoz is iránymutatást, jó érzésű ember nem nézi jó szemmel, amikor valaki gyűlölködik. Vallástól függetlenül.

Pont ezen kellene elgondolkozni ezt tanította-e Jézus. Egy szót nem szólt a melegekről, annál többet arra, hogy mindenkit megillet a szeretet.

És ennek nagyon messziről nincs köze a magyar politikához. Sem ahhoz más milyen vallású, egyedül a tied számítana…

A te lelked pedig beteg.

2022. febr. 27. 10:38
 14/41 anonim ***** válasza:

"jó érzésű ember nem nézi jó szemmel, amikor valaki gyűlölködik."

Amint találsz egy országot ahol nincs gyűlölködés, írj.

2022. febr. 27. 10:40
 15/41 anonim ***** válasza:
“ Ne járj rágalmazóként a te néped között; ne támadj fel a te felebarátodnak vére ellen. Én vagyok az Úr.”
2022. febr. 27. 10:40
 16/41 A kérdező kommentje:
Egy szót sem szólt? Dehogynem. "Ne szeresd úgy férfit, ahogy nőt szokás szeretni, mert az útálatos." Buta vagy. Legalább ne okoskodj. Szeretni kell mindenkit szerinted? A gyilkosokat is?
2022. febr. 27. 10:41
 17/41 anonim ***** válasza:
34%

“ Hajat vágatni? Hogy jön ide? Sehogy.”

Hogyne jönne ide, az is bűn a Biblia szerint!

“ A ti hajatokat kerekdedre ne nyírjátok, a szakállad végét se csúfítsd el.”

2022. febr. 27. 10:42
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

17

A bibliában az is benne van, hogy Isten szabad akaratot adott nekem. Tehát aki rám támad, azt a földig verhetem nyugodtan, miután kijöttem a fodrásztól.

2022. febr. 27. 10:45
 19/41 anonim ***** válasza:
18, felőlem, de a kérdező szerint rossz katolikus vagy
2022. febr. 27. 10:46
 20/41 A kérdező kommentje:
Az az Ószövetség. Egy adott korban, adott népcsoportnak szólt vala. Az Újszövetség felülírta. Ismét buta vagy.
2022. febr. 27. 10:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!