Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád, hogy ne szavazhass...

Támogatnád, hogy ne szavazhassanak a külhoni magyarok?

Figyelt kérdés

Aki nem itt él, dolgozik, adózik, az ne szavazhasson. Ennyi.

A külhoni magyarok csak a markukat tudják tartani, de eszük ágában sincs ideköltözni, mert annyira azért mégsem jó itt...

2022. febr. 23. 17:42
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
37 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%

Igazad van kérdező.

Aki nem itt él, dolgozik, adózik, az ne szavazhasson. Ennyi.

2022. febr. 23. 17:45
 2/17 anonim ***** válasza:
61%

Nem.

Ha már diszkriminálunk, akkor adózás alapján tegyük.Segélyen élő kisebbség sem adózik, a nyuggerek sem.

2022. febr. 23. 17:46
 3/17 anonim ***** válasza:
72%
Nem támogatom. Viszont azt támogatnám, hogy azonos feltételekkel szavazhasson a feltételezhetően ellenzéki londoni és a feltételezhetően fideszes csíkszeredai magyar állampolgár, mert úgy igazságos.
2022. febr. 23. 17:47
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
Ott kellene meghúzni a határt, tenni a pontot amit a kérdező is mond.
2022. febr. 23. 17:48
 5/17 anonim ***** válasza:
60%

Érdekes ötlet. Viszont segélyen nem nagyon élnek, közmunka van helyette. Tehát a közmunkások szavazhassanak? És mi a helyzet a 18 évet betöltött középiskolai diákokkal vagy egyetemi hallgatókkal?

2022. febr. 23. 17:49
 6/17 anonim ***** válasza:
15%
Természetesen nem támogatom
2022. febr. 23. 17:51
 7/17 anonim ***** válasza:
94%

Morálisan igen. Erkölcsileg nem. Ebbe az a politikus, aki beleáll az politikai öngyilkosságot követ el. Amit tehet (bárhová is szavaz) megkönnyíteni a külföldön dolgozó magyarok számára a szavazást. Jelenleg ez nehezítve van mondta Bencsik János független Polgári Magyarország képviselője.

Többször nyújtott be törvényjavaslatot az országgyűlésnek ezzel kapcsolatban, de rendre elutasították a Fideszes többséggel.

Bencsik János háromszor oltott, ő volt az aki törvényjavaslatot nyújtott be a kötelezö oltásról a politikusoknak, amit rajta kivül egy(!) képviselő szavazott meg.

El lehet gondolkodni az oltásról.

2022. febr. 23. 17:53
 8/17 anonim ***** válasza:
74%

Én azt támogatnám, hogy a Magyarországon dolgozó adófizetők szavazzanak.

Aki nem ide adózik, vagy bármilyen okból a társadalom tartja el, az ne szavazzon.

Nem érdekel, hogy Kolozsvári vagy Londoni magyar. Az sem, hogy munkakerülő, vagy fogyatékosság miatt nem dolgozik. Az sem, hogy túl öreg vagy még tanul. Az sem, hogy magyar állampolgár, vagy csak itt él.

2022. febr. 23. 17:55
 9/17 anonim ***** válasza:
95%
Szerbiában születtem, Zentán, 6 éves voltam, mikor Magyarországra költöztünk, ennek lassan 30 éve, de a mai napig szerb-magyar kettős állampolgár vagyok. Itthon élek, itthon van a munkahekyen, itthon adózok. Tulajdonképpen, mire fel, szavaznék én Szerbiában?
2022. febr. 23. 18:01
 10/17 anonim ***** válasza:
22%
Talán ahelyett, hogy egyfolytában azt hallgatom az ellenzéktől, hogy hogy kéne kizárni a szavazásból a kb. semmit sem befolyásoló határon túli magyarokat, akár taktikát is lehetne váltani és lehetne azon is dolgozni, hogy ezek az emberek ne csak a Fideszre akarjanak szavazni (nem most jöttünk a Holdról, mindannyian tudjuk, hogy ez az ellenzék igazi problémája). De persze ez nehezebb, mint ellenük hergelni, tudom.
2022. febr. 23. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!