Mit szóltok hozzá, hogy Márki Zay Péter már annyira idegroncs lett, hogy piaci árúsokkal kiabál? Ellenzékiként mondom, hogy nem kéne ezt az önjelölt messiást leváltani?
2022. febr. 22. 18:03
11/14 anonim válasza:
Úgy vagy te ellenzéki, mint a Gárgyán, aki elfelejti, hogy épp ellenzékis és CÖF-ös vonulásra küldi a reklámot. Ismerünk már titeket, volt ideje mindenkinek megismerni a ti hitelességeiteket. Önmagában az, hogy így támadjátok, próbáljátok lejáratni MZP-t bizonyítja, hogy mennyire fél tőle és a néphargtól a főnökeid "gazdája". Ismered a régi mondást: egyszer ennek is vége lesz. O. uralma sem tart örökké, reméljük idén visszatér a normalitás.
12/14 anonim válasza:
Én ma ábrándultam ki Márki-Zay Péterből. A saját szememmel láttam, hogy miután írásban felajánlotta az Alföldet Romániának, a Dunántúlt meg a szlávoknak, szamurájkarddal levágta egy útjába kerülő kisgyerekek fejét, és kiszívta a véres agyvelőt, és utána még böfögött is egyet. Ej, be kár, ej, be kár! Pedig már majdnem rá szavaztam…
14/14 anonim válasza:
Húha, ezen most aztán biztosan felháborodnék, csak hát már immunis lettem a fideszcsicskák hisztijére. ¯\_(ツ)_/¯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!