Szerinted Márki Zay Péter miért nyilatkozik gyakran úgy, ahogy?
Mert nem politikus alkat, aki jópofizik és nem sérteget másokat. Nekem szimpatikus, hogy kimondja, amit gondol.
Értem én, hogy protokoll meg stb, de én is használom pl a fogyatékos szót pejoratív érzelemben, pedig nincs velük bajom. A b*zit is, pedig velük sincs. De az embereknek kötelező mindenen felháborodni meg álszenteskedni, mert "jajj, egy miniszterelnök jelölt nem viselkedhet így".
MZP tényleg sok esetben összefüggéstelenül, önmagának ellentmondóan fogalmaz.
Nagyon rosszul kommunikál, ráadásul az egész kommunikációjából süt az öntelt, egoista, nagyképű ember személyisége!!
Ezt csak azért írtam le, mert mondjuk pártsemlegesként miután ő lett a miniszterelnök jelölt, kíváncsi voltam rá, de őszintén szólva nem győzött meg.
Szinte semmire sem mond alternatívát, megoldási javaslatokat, csak kritizál, minősít.
8# szerintem ez a tipikus esete annak, mármint amit MZP mond, hogy nem jó ez így, át kell alakítani, másképp csinálnám.
De az teljesen jogos felvetés, hogy PONTOSAN ez mit jelent?
Mit jelent pl egy középosztálybelinek? Mennyire lesz megterhelő az "okos reszdicsökkentés"...(?)
Mondjuk ha én keresek nettó 300 át, és most a gázszámlám átlagosan havi 15-20 ezer, akkor nagyon nem mindegy, ha ez 30-40 ezerre ugrana...
"Mondjuk ha én keresek nettó 300 át, és most a gázszámlám átlagosan havi 15-20 ezer, akkor nagyon nem mindegy, ha ez 30-40 ezerre ugrana..."
Az az igazság, hogy de mindegy.
Most miből fizetik a rezsicsökkentést? Közpénzből. A közpénz honnan jön? Az adódból.
Szóval ha te 300 ezer forintot keresel lényegében a saját és mások rezsicsökkentését is fizeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!